Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі вже націлилися на запровадження мит на українські товари

Економіка 5632 перегляди

Опубліковано - 19.09.2014 14:09 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі вже націлилися на запровадження мит на українські товари
У Кремлі вже націлилися на запровадження мит на українські товари
Прем’єр-міністр Росії Дмітрій Медвєдєв сьогодні підписав постанову про введення торгових мит на українські товари, яке вступить в силу, якщо Україна достроково почне реалізувати положення про зону вільної торгівлі з Європейським союзом.

Про це Медвєдєв заявив на міжнародному інвестиційному форумі в Сочі.

"Хочу вас проінформувати, що сьогодні я підписав постанову про введення ввізних торговельних мит на українські товари. Тобто водиться звичайний режим обмеження", - заявив Медвєдєв.

Він зазначив, що мова йде про імпортні мита на продукцію легкої, харчової і обробної промисловості України.

За словами Медвєдєва, ці мита почнуть діяти у разі, якщо Україна почне достроково застосовувати положення про Зону вільної торгівлі з Європейським союзом, "тобто почне або юридичну імплементацію, або практичне застосування цих положень".

"Те, що Київ уклав угоду про асоціацію з Європейським союзом, - це невід’ємне право України як держави, я не можу це коментувати. Але я хочу нагадати, що ми домовилися з європейською стороною і українською, що зняття торгових обмежень (на українському ринку для товарів з ЄС) почнуть діяти з 2016 р.... Ми не можемо допустити, що ті положення, які є загрозою для Росії, стали діяти достроково", - заявив Медвєдєв.

Як повідомлялося раніше, 16 вересня 2014 р., Верховна Рада України синхронно з Європейським парламентом ратифікувала угоду про асоціацію між Україною та ЄС.

Разом з тим за результатами тристоронньої міністерської зустрічі у форматі Україна-ЄС-РФ 12 вересня 2014 р. були досягнуті домовленості, згідно з якими вступ у силу економічної частини УА з ЄС, а саме зони вільної торгівлі між ЄС і Україною відкладено на кінець 2015 р.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.