Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На майбутніх виборах найбільші шанси потрапити у парламент у трьох партій

Вибори-2014 6883 перегляди

Опубліковано - 26.09.2014 14:18 | Всі новини | Версія для друку

На майбутніх виборах найбільші шанси потрапити у парламент у трьох партій
На майбутніх виборах найбільші шанси потрапити у парламент у трьох партій
На майбутніх позачергових парламентських виборах в Україні у Верховну Раду України можуть пройти лише три партії - “Блок Петра Порошенка”, “Радикальна Партія” Олега Ляшка та Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”.

Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи ім.Ілька Кучеріва" спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.

Згідно з даними соцопитування, який на прес-конференції в п’ятницю представили директор Фонду "Демократичні ініціативи ім.Ілька Кучеріва" Ірина Бекешкіна та президент КМІС Валерій Хмелько, за "Блок Петра Порошенко" готові проголосувати 26,9% опитаних, які збираються брати участь у виборах, за "Радикальну партію" – 6,2%, за ВО "Батьківщина" – 5,5%.

За "Народний Фронт" мають намір проголосувати 3,9% респондентів, за ВО "Свобода" – 3,3%, за партію "Сильна Україна" і "УДАР" – по 2,8%, Комуністичну Партію України – 3%, партію "центр "(лідер Вадим Рабинович) – 1,3%," Об’єднання "Самопоміч" - 1,7%. Решта партій набирають менше 1%.

Крім того, за іншу партію проголосували б 0,7%, викреслили б усі партії з бюлетеня - 1,5% і не змогли відповісти - 32,8%.

Опитування було проведено з 12 по 21 вересня. Опитування проводилося в 110 населених пунктах у всіх областях України, крім АР Крим та Луганській області. Оскільки в період опитування в Луганській області йшли інтенсивні дії, тому була збільшена квота Донецької області, яка за багатьма параметрами мало відрізняється від населення Луганської. Все було опитано 2035 респондентів. Похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Для проходження до парламенту України необхідно подолати п’ятивідсотковий виборчий бар’єр.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2014»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.