Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За пісню про Путіна на матчі Білорусь – Україна затримані понад 100 людей

Пістолетне право 24126 переглядів

Опубліковано - 10.10.2014 11:36 | Всі новини | Версія для друку

За пісню про Путіна на матчі Білорусь – Україна затримані понад 100 людей
За пісню про Путіна на матчі Білорусь – Україна затримані понад 100 людей
Співробітники Комітету державної безпеки Білорусі затримали в Борисові понад 100 футбольних уболівальників одразу після закінчення відбірного матчу Євро-2016 Білорусь – Україна.

Місцеві ЗМІ припускають, що це може бути пов’язане зі скандуванням нецензурних пісень про Володимира Путіна під час матчу, повідомляє «Дождь».

Уболівальники обох збірних під час гри перегукувалися гаслами «Слава Україні» і «Живе Білорусь», проспівали пісню «Воины света» білоруського гурту «Ляпіс Трубецькой». Кілька разів протягом поєдинку вони виконали нецензурну пісню про президента Росії, це скандування було чути у прямій трансляції.

Під час матчу правоохоронці не втручалися в те, що відбувається, затримання відбулися за межами стадіону. Усього затримали понад 100 людей, переважно громадян України. Представники українського посольства вже про це сповіщені.

Сьогодні відбудеться суд. Уболівальникам загрожують штрафи й депортація, однак можливий також арешт на 15 діб.

В свою чергу у посольстві України в Мінську Радіо Свобода повідомили, що затриманих у Борисові після поєдинку Білорусь – Україна українських фанатів набагато менше, ніж сто.

За інформацією посольства України в Білорусі, неточною є інформація, що вчора після матчу було затримано понад сто людей.

«Наш консул виїхав до Борисова, щоб розібратися в ситуації. Що стосується кількості затриманих, про яких пишуть в ЗМІ, то це не відповідає дійсності. Затриманих набагато менше, ніж сто. Але скільки точно, ми будемо знати, коли консул нам повідомить із Борисова», – повідомила перший секретар посольства України в Білорусі Марія Гуцало.

Після матчу відбірного турніру чемпіонату Європи 2016 року Білорусь – Україна в місті Борисові Мінської області силовики затримали багато вболівальників. Сьогодні на них чекає суд за нецензурну лайку.

За повідомленнями місцевих фанатів, затримано і понад 30 білорусів, які скандували разом із українцями.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.