Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Іномарки можуть стати дефіцитом або зникнути з російського авторинку

Назад в СРСР 18190 переглядів

Опубліковано - 17.12.2014 11:49 | Всі новини | Версія для друку

Мрія Путіна - СРСР. Мітинг на ВАЗі з нагоди збирання стотисячної автівки був подією масштабу всієї країни. Бо в черзі, щоб її купити, роками чекали сотні тисяч громадян
Мрія Путіна - СРСР. Мітинг на ВАЗі з нагоди збирання стотисячної автівки був подією масштабу всієї країни. Бо в черзі, щоб її купити, роками чекали сотні тисяч громадян
Дистриб’ютори припиняють поставки машин дилерам, а ті - продажі населенню.

BMW 16 грудня повідомила російських дилерів про необхідність сплатити законтрактовані ними автомобілі протягом двох днів, розповіли «Ведомостям» два автодилера.

Представництво Jaguar Land Rover з 19 грудня призупиняє поставки в Росію до перерахунку цін, стверджують три автодилера. Представник Jaguar Land Rover не відповів на запит «Ведомостей». При цьому Land Rover в листопаді вже індексувала ціни - зростання було до 15%, розповідали два дилера марки.

В результаті на ринку зараз ажіотаж і дефіцит автомобілів, продовжує топ-менеджер дилерської компаній. За словами співробітників двох автомобільних компаній, через обвал рубля три великих дилера - Major, «Авілон» і «Транстехсервис» (ТТС) повністю призупинили продажу. Представник «Авілона» відмовився від коментарів. Телефон гендиректора компанії Андрія Павловича був вимкнений. За словами джерела, близького до «Авілону», компанія припинила закупівлі Bentley, Volkswagen і Jaguar Land Rover - всі вони припиняють поставки до перегляду цін. Представник Volkswagen Group Rus заперечує, що компанія припинила контрактування. Представник Major не відповів на дзвінок «Ведомостей».

При різкій девальвації в кожного автовиробника своя стратегія: деякі можуть стримувати ціни, але більшість компаній змушена працювати з урахуванням змінного курсу. Але скоро і інші будуть змушені підтягнутися за ініціативною групою. Дилерам в таких умовах немає сенсу прагнути розпродавати всі залишки. На ринку дефіцит, продаються навіть ті машини, на які вже підняли ціни. За даними аналітичного агентства «Автостат», з початку грудня 23 автовиробника підняли ціни.

Контрактування у дилерів вже закриває лютневі продажі, продавати автомобілі з поставкою на березень безглуздо - курс рубля падає все сильніше і не відомо, що ринок чекає далі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.