Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кам’янець-Подільський запрошує на відкриття туристичного сезону 2015 року!

Анонси Регіон: Хмельницька область 28886 переглядів

Опубліковано - 24.04.2015 01:45 | Всі новини | Версія для друку

Кам’янець-Подільський запрошує на відкриття туристичного сезону 2015 року!
Кам’янець-Подільський запрошує на відкриття туристичного сезону 2015 року!
25-26 квітня в Кам’янці-Подільському відбудеться офіційне відкриття туристичного сезону 2015. Яскраво, цікаво та урочисто. Будуть представлені найкращі фестивалі року, організоване велике шоу, присвячене участі міста в конкурсі «Молодіжна столиця Європи 2018», будуть проведені спортивні та розважальні заходи для дорослих і дітей, планується встановлення нового рекорду.

В програмі фестивалю:

Презентація історичних майданчиків "Кам’янець крізь віки":
  • Трипілля

  • Римська імперія

  • Київська Русь

  • Середньовіччя

  • Річ Посполита

  • Велике Князівство Литовське

  • Турецька Доба

  • Вірменська Доба

  • Український майданчик

  • Кам’янець Сучасний.

Відбудуться перфоменси всіх фестивалів Кам’янця в один день - «Форпост», «Кам’янецька Турка», «Respublica Fest», «Опера в мініатюрі», «Фортеця Фест», «ОктоберФест», «Soborna Fest».

А ще майстер-класи зі скелелазання, пішохідного туризму, велопробіг, квест містом, велоквест.

Вперше на відкритті сезону екскурсію середньовічним містом можна провести, подорожуючи електромобілем.

Регіональний туристичний форум «Поділля – земля вражень» задасть старт туристичного сезону. Учасники форуму розкриють можливості пізнавального, подієвого, ділового, зеленого (еко), спортивного (екстремального) туризму; відбудуться презентації віртуальної екскурсії Кам’янцем-Подільським в проекті «Open UKRAINE», інформаційного проекту «Подорожуй Україною», будуть нагороджені переможці конкурсу «Привітне місто».

Для мисливців за враженнями 25 та 26 квітня буде нагода побачити найяскравіші фестивалі міста одночасно. Свої перфоменси для зустрічі із вами готують фестивалі: «ФОРПОСТ – Дух воїна», «RespublicaFest», «СоборнаФест», «ОктоберФест», «Опера в мініатюрі».

Ще ніколи туристичний сезон в Кам’янці-Подільському не відбувався без великого дива! Цього року ДИВО втілиться в солодкі подільські намистини. Юні кам’янчани змайструють Нову фортецю із солодкої здоби, щоб сказати усім: «Дітям потрібен мир»! Нова Солодка Фортеця потрапить на стіл кожного, хто прийде на свято, і обов’язково – до наших мужніх воїнів-захисників.

У Сувенірному містечку подільських майстрів Ви власноруч зможете виготовити неповторні подільські сувеніри, пройшовши майстер-класи.

Кам’янець-Подільський – єдине місто в історії України, що є претендентом на статус Молодіжної столиці Європи-2018 року, беручи участь у конкурсі Європейського молодіжного форуму Ради Європи. Тому молодь міста готує підготувала грандіозний флеш-моб «У Кам’янця - обличчя юне!» і розраховує на підтримку України.

Екскурсія «Кам’янцем – крізь віки» пройде захоплюючим туристичним квестом, переможців якого чекають незвичайні подарунки. А драйвових туристів - скелелазіння, ВМХ, воркаут, велопробіги, вело-екскурсії!

Доторкніться до історії різних віків, відчуйте себе героєм епох, скоштуйте народні страви, змайструйте сувеніри, послухайте поезію і прозу, заспівайте пісню чи виконайте танець тих народів. Ми запрошуємо Вас на презентацію історичних і культурних перлин «Квітки на камені».

Будемо раді бачити Вас!

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Анонси»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.