Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд розробляє нові правила приватизації держмайна

Економіка 6982 перегляди

Опубліковано - 19.08.2015 15:33 | Всі новини | Версія для друку

Уряд розробляє нові правила приватизації держмайна
Уряд розробляє нові правила приватизації держмайна
Прем’єр Арсеній Яценюк зажадав найближчим часом винести на розгляд уряду нову методику оцінки державної власності й закликав Верховну Раду якомога швидше розглянути і проголосувати за зміни до чинного законодавства про приватизацію.

«Які основні завдання в процесі приватизації? Залучення реальних інвесторів при приватизації об’єктів держвласності. А це можна зробити лише за умови, що приватизація проводиться за найвищими стандартами інвестиційної привабливості, прозорості та із залученням інвесторів та одержанням високої реальної вартості за об’єкти приватизації, – сказав Яценюк. – Я подивився методику оцінки об’єктів приватизації, яка є в країні. Датована ця методика оцінки 2003 роком. З 2003 року не вносили жодних істотних змін. І фактично ця методика призводить до того, що вона або занижує вартість об’єкта приватизації, і тоді той, кому треба, може його купити, або свідомо завищує вартість об’єкта приватизації, і тоді той, кому не треба, не може його купити».

При цьому Яценюк нагадав, що на порядку денному - амбітна програма приватизації. Однак вона проходить за старими правилами. "І треба прийняти рішення – йдемо як завжди чи йдемо по-новому?", - сказав глава уряду.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.