Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Обсяги поставок електроенергії до Криму знижені

Економіка 8419 переглядів

Опубліковано - 12.10.2015 14:49 | Всі новини | Версія для друку

 Обсяги поставок електроенергії до Криму знижені
Обсяги поставок електроенергії до Криму знижені
Компанія «Укренерго» повідомляє, що 12 жовтня поставка електроенергії в анексований Крим здійснюється по високовольтних лініях Каховка – Джанкой і Каховка – Тітан, потужністю 330 кіловат і 220 кіловат відповідно.

Як йдеться в повідомленні компанії, електрика на півострів подається меншим обсягом.

«Зараз енергопостачання Криму здійснюється в обсязі 650 мегават, що на 200 мегават нижче повної потреби споживання», – зазначають в компанії.

За інформацією «Укренерго», лінія Каховка – Джанкой була в терміновому порядку включена в роботу у зв’язку з виведенням в ремонт лінії Мелітополь – Джанкой внаслідок пошкодження електроопори.

У компанії також повідомляють, що на включеній лінії Каховка-Джанкой зупинена реконструкція.

Учасники «громадянської» блокади Криму з 9 жовтня перешкоджають ремонту електроопори високовольтної лінії Джанкой-Мелітополь, пошкодженої раніше і заявляють про початок «енергетичної» блокади Криму. Глава Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов підтвердив, що в координаційному штабі з проведення «блокади» Криму було ухвалено рішення з приводу перешкоджання проведення ремонтних робіт, але зазначив, що питання електропостачання півострова «непросте».

Пошкодження електроопори високовольтної лінії Джанкой – Мелітополь виявили 6 жовтня на околиці села Чонгар Херсонської області.

Раніше ініціатори «громадянської» блокади Криму, яка передбачає блокування провезення товарів і продуктів на півострів, допускали в подальшому і «енергетичну» блокаду Криму. Зокрема, про це заявляв глава Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров.

20 вересня розпочалась безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму з продуктами і товарами, ініційована лідерами кримських татар.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.