Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна демонструє прогресивні тенденції у свободі бізнесу

Економіка 7399 переглядів

Опубліковано - 27.10.2015 23:01 | Всі новини | Версія для друку

Україна демонструє прогресивні тенденції у свободі бізнесу
Україна демонструє прогресивні тенденції у свободі бізнесу
За рік Україна поліпшила своє місце у рейтингу Doing Business 2016 на 13 позицій, посівши 83 місце серед 189 країн світу.

Рейтинг 13-ий рік поспіль укладає Світовий банк, експерти якого оцінюють, наскільки простим є ведення бізнесу у тій чи іншій країні.

Зокрема, у загальному рейтингу враховуються такі показники, як час та вартість відкриття нового бізнесу в країні, отримання ліцензій на будівництво та доступу до електромереж, процедури передачі власності, захист прав міноритарних інвесторів, ставки та час, що іде на сплату податків, час та вартість вирішення комерційних суперечок у суді, тощо.

Склад першої п’ятірки рейтингу залишився незмінним – Сінгапур, Нова Зеландія, Данія, Корея та Гон Конг, хоча цього року Данія випередила "азійських тигрів" - Гон Конг та Корею.

Цьогорічними "сусідами" України у рейтингу є Саудівська Аравія та Бруней, тоді як минулого ними були Філіппіни та Багами.

Географічні сусіди України – Польща (25 місце), Білорусь (44 місце), Росія (51 місце), Молдова (52 місце) мають кращі показники.

Минулого тижня, коментуючи попередні результати рейтингу, президент Петро Порошенко заявляв, що темпи покращення позиції України у цьому рейтингу його не задовольняють, і що після місцевих виборів у країні потрібно впроваджувати нові реформи, щоб підтримати бізнес.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.