Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Число загиблих внаслідок терактів у Парижі сягнуло 128 осіб

Надзвичайна подія 12813 переглядів

Опубліковано - 14.11.2015 15:04 | Всі новини | Версія для друку

Число загиблих внаслідок терактів у Парижі сягнуло 128 осіб
Число загиблих внаслідок терактів у Парижі сягнуло 128 осіб
Президент Франції Франсуа Олланд оголосив у країні триденний національний траур. Офіційна кількість загиблих внаслідок серії терактів між тим сягнула 128 осіб. Близько ста поранених перебувають у критичному стані.

За останніми даними прокуратури Франції, жертвами серії терористичних актів 13 листопада у Парижі стали 128 осіб. З них щонайменше 80 були вбиті у концертному залі Bataclan. Ще близько 180 осіб зазнали поранень, з них 99 перебувають у критичному стані. Також відомо, що загинуло вісім терористів - семеро підірвали себе, ще одного застрелила поліція.

Президент Франції Франсуа Олланд оголосив у країні триденний національний траур.

Як повідомила паризька мерія, у суботу, 14 листопада у місті залишатимуться зачиненими школи, музеї, бібліотеки, спортивні зали, басейни та ринки. На ці вихідні скасовані всі спортивні заходи. Не відкрився і парк розваг Disneyland Paris. "Наші думки і молитви - з усіма тими, хто постраждав від цих жахливих подій", - йдеться у розміщеному на веб-сайті парту повідомленні.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.