Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Кримнаш». Міфотворчість чекістів: «Диверсанти 2.0»

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 7694 перегляди

Опубліковано - 10.11.2016 12:12 | Всі новини | Версія для друку

 «Кримнаш». Міфотворчість чекістів: «Диверсанти 2.0»
«Кримнаш». Міфотворчість чекістів: «Диверсанти 2.0»
Федеральна служба безпеки Росії заявила, що затримала в окупованому українському Севастополі українських диверсантів.

«Федеральною службою безпеки РФ 9 листопада 2016 року в місті Севастополі затримано членів диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міністерства оборони України, які планували вчинення диверсійних акцій на об’єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим», – повідомив зранку 10 листопада сайт російської спецслужби.

«У затриманих вилучено вибухові пристрої великої потужності, зброю і боєприпаси, засоби спеціального зв’язку та інші речові докази їх злочинної діяльності, в тому числі карти-схеми об’єктів імовірних диверсій», – відзначили в ФСБ.

Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу, оперативно-розшукові заходи та слідчі дії тривають, додали у російському відомстві.

Це вже друге за останні три місяці затримання українських «диверсантів» на окупованому півострові.

Міністерство оборони України спростувало інформацію російської ФСБ про затримання в Севастополі учасників диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки.

«Цей черговий фейк російських спецслужб спрямований на приховування особистих репресивних дій проти мешканців півострова, а також з метою дискредитації України в очах міжнародної спільноти», – ідеться в заяві на сайті оборонного відомства.

«У реальності ніяких диверсантів ФСБ не затримувала, оскільки їх в Криму і Севастополі немає. Російські спецслужби таким чином намагаються показати свою ефективність», – цитує речника Міноборони з питань АТО Андрія Лисенка інформагенція «Інтерфакс-Україна».

За його словами, якщо проаналізувати останні заяви ФСБ, їхні попередні висловлювання, то можна зробити висновок, що спецслужба перетворилася на «фабрику брехні».

Як повідомлялося раніше, 10 серпня ФСБ Росії повідомила, що в ніч на 7 серпня в анексованому Криму затримали групу «українських диверсантів», які нібито готували теракти на півострові. Цьому передувало триденне блокування російськими прикордонниками підконтрольних їм кримських пунктів в’їзду та виїзду на адміністративному кордоні з окупованим півостровом.

Влада України заперечує звинувачення Москви і назвала їх «провокацією» російських спецслужб.

Міністерство закордонних справ України 9 листопада висловило протест у зв’язку з недопуском консулів до затриманого в окупованому Криму українця Євгена Панова.

За матеріалами «Радіо Свобода»
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.