Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко і прем'єр Янукович домовилися про дострокові вибори

Подія дня 9507 переглядів

Опубліковано - 4.05.2007 16:13 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко і прем'єр Янукович домовилися про дострокові вибори
Президент Ющенко і прем'єр Янукович домовилися про дострокові вибори
Сьогодні відбулася зустріч Президента Ющенка та прем'єра Януковича. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про проведення дострокових парламентських виборів.

Про це після зустрічі в інтерв’ю журналістам заявив Глава держави.

“Сьогодні ми прийняли принципову домовленість про проведення дострокових виборів і про те, що слід зробити, щоб ці вибори пройшли чесно і демократично”, – сказав Ющенко.

За словами Президента, сьогодні також почне працювати робоча група, яка протягом двох днів має підготувати необхідні документи, щоб розблокувати виборчий процес.

За словами Глави держави, зараз важливо узгодити технічну сторону проведення дострокових виборів: "Треба організувати роботу усіх інституцій, Конституційного Суду, ЦВК, щоб вони встигли".

Також Ющенко повідомив, що для того, щоб виробити алгоритм подальших дій буде працювати робоча група, "яка за найближчі два дні повинна буде покласти на стіл усі кроки, які треба зробити, щоб відкрити засідання парламенту і прийняти рішення про проведення виборів і поставити крапку".

Зі свого боку Янукович заявив, що головна мета спільного рішення з Президентом – "проведення чесних і демократичних виборів".

Він також підтвердив, що будуть дані відповідні доручення робочій групі, яка відпрацює алгоритм дій депутатів у парламенті.

При цьому Янукович додав, що "будь-які політичні амбіції не варті того, щоб нехтувати спокоєм у країні і економічною стабільністю".

"Треба зробити все, щоб провести чесні демократичні вибори, щоб ми обрали народних обранців, які б працювали на український народ, на суспільство і держава від цього отримала позитив. Це головна мета, яку ми поставили перед собою і ми будемо рухатися цим шляхом", - заявив прем'єр.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.