Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“П’ята колона”. Фірма нардепа неякісною оливою знищила 20 танків

Скандал 7210 переглядів

Опубліковано - 6.02.2018 16:19 | Всі новини | Версія для друку

“П’ята колона”. Фірма нардепа неякісною оливою знищила 20 танків
“П’ята колона”. Фірма нардепа неякісною оливою знищила 20 танків
Компанія народного депутата з групи “Воля народу” Олександра Пономарьова разом з ФСБ РФ та Міноборони України постачала неякісне моторне мастило для військової техніки ЗСУ.

Про це у вівторок з трибуни парламенту заявив нардеп з фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

Він повідомив, що назва компанії "Агринол". Зараз за цим фактом відкрите кримінальне провадження. За клопотанням слідчих суд ухвалив вилучити документацію в компанії.

Депутат показав відповідне рішення суду і зачитав його текст, який свідчить про те, що службові особи Міноборони у змові зі спецслужбами і розвідкою РФ та суб’єктами господарювання, починаючи з 2016 року, поставляли неякісне мастило для української військової техніки, що призвело до зупинення більше 20 танків.

"Тепер їх фактично можна викидати на звалище", - зазначив він.

Соболєв повідомив також, що коли СБУ викрила цю аферу, в якій, між іншим, фігурують мічені купюри, які видавалися як хабар представникам Міноборони, у Слав’янську Донецької області 27 січня 2017 року згорів склад з 350 тоннами цього мастила.

"Таким чином намагалися приховати всі кінці", - додав нардеп.

Він розповів, що раніше Пономарьов очолював відділення Партії регіонів у Бердянську Запорізької області.

Соболєв оголосив своє депутатське звернення до СБУ, прокуратури і НАБУ з вимогою відповісти, як будуть покарані фігуранти цієї справи.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.