Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рада безпеки ООН ухвалила резолюцію проти фінансування тероризму

Світ навколо нас 3890 переглядів

Опубліковано - 29.03.2019 12:06 | Всі новини | Версія для друку

Рада безпеки ООН ухвалила резолюцію проти фінансування тероризму
Рада безпеки ООН ухвалила резолюцію проти фінансування тероризму
Франція внесла на розгляд Ради Безпеки ООН нову резолюцію щодо протидії фінансуванню тероризму. Її ухвалили одностайно.

Рада Безпеки ООН у четвер, 28 березня, одностайно ухвалила запропоновану Францією нову резолюцію щодо протидії фінансуванню терористичних організацій, як-от "Ісламська держава" чи "Аль-Каїда".

Резолюція 2462 зобов’язує країни-члени ООН привести своє внутрішнє законодавство у відповідність із завданням переслідування і покарання тих, хто прямо або непрямо фінансує терористичні організації чи терористів-одинаків, передає агенція новин AP.

Водночас ухвалена резолюція вимагає від усіх 193 країн-членів ООН, щоб ті запевнили, що вжиті заходи протидії фінансування відповідають міжнародним нормам щодо захисту основних прав людини та нормам захисту біженців.

"Ми мусимо боротися з коренем зла і докладати більше зусиль для того, щоб ізолювати тероризм, висушивши його джерела фінансування", - наголосив глава МЗС Франції Жан-Ів Ле Дріан, який представив резолюцію, цитує AP.

Водночас глава Контртерористичного управління ООН, російський дипломат Владімір Воронков зазначив: "Ухвалення резолюції відбувається в критичний час. Нещодавні атаки по всьому світу показують, що фінансові потоки й далі досягають терористичних груп".

Радбез ООН неодноразово виявляв стурбованість фінансуванням тероризму. Наголошувалося зокрема на тому, що "Ісламська держава" відкриває дедалі більше легальних джерел фінансування для себе.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.