Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російським чекістам примарилися диверсанти і провокатори

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 3782 перегляди

Опубліковано - 28.05.2019 13:58 | Всі новини | Версія для друку

Російським чекістам примарилися диверсанти і провокатори
Російським чекістам примарилися диверсанти і провокатори
У прикордонслужбі ФСБ Росії стверджують, що в районі анексованого Криму зберігається загроза здійснення диверсій, а також провокацій щодо російських судів, які відвідують окупований півострів.

Про це «Российской газете» заявив керівник прикордонної служби ФСБ Росії Владімір Кулішов.

Він стверджує, що загрози диверсій можливі «з боку українських спецслужб і екстремістів».

За словами Кулішова, прикордонна служба ФСБ «відстежує обстановку» на адмінкордоні між Кримом і материкової України, і «готова до різних сценаріїв її розвитку». При цьому глава відомства відзначив «певну стабілізацію обстановки».

Кулішов стверджує, що зберігаються «ризики провокацій, аналогічних тій, яка сталася в районі Керчі в листопаді минулого року», коли ФСБ із застосуванням зброї захопила українські кораблі і моряків.

Українські силовики не коментують ці заяви російської сторони.

25 листопада 2018 року у Азовському морі прикордонники та співробітники ФСБ Росії вчинили силове захоплення із застосуванням зброї трьох українських військових кораблів та членів їхніх екіпажів. Росія звинуватила 24-х українських моряків у нібито незаконному перетині кордону Росії.

25 травня у Гамбургу було оголошене рішення Міжнародного трибуналу із морського права у справі захоплених Росією українських моряків. Відповідно до нього, Росію зобов’язали звільнити три українських судна – «Бердянськ», «Яни-Капу» і «Нікополь» та 24 утримуваних українських моряків і повернути їх під юрисдикцію України.​ У Міністерстві закордонних справ Росії заявили, що у Трибуналу ООН немає юрисдикції розглядати справу про захоплення українських моряків.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.