Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Актора заарештували за ролик, в якому він зображував співробітника дорожньої поліції

Імперія «Совок» 3274 перегляди

Опубліковано - 1.08.2019 11:06 | Всі новини | Версія для друку

Актора заарештували за ролик, в якому він зображував співробітника дорожньої поліції
Актора заарештували за ролик, в якому він зображував співробітника дорожньої поліції
Суд в Москві заарештував на вісім діб актора театру "Современник" Дмитра Смолева, який знявся в ролику в формі співробітника автоінспекції.

Його визнали винним у незаконному носінні поліцейської форми і дрібне хуліганство, повідомляє російська служба Радіо Свобода з посиланням на пресслужбу Головного управління МВС по Москві.

У ролику, який раніше з’явився в соцмережах, актор, одягнений в поліцейську форму, зображує п’яного співробітника автоінспекції. Поліція почала пошуки того, хто знявся в ролику, вважаючи, що він "дискредитує органи внутрішніх справ", пише агентство "Москва". Співробітники ГИБДД разом з поліцейськими району Якиманка з’ясували, що в відео знявся 37-річний актор "Современника".

"За цей анонімний ролик його шукали тиждень, з’ясовували особу, проводили впізнання. З’ясували, впізнали, приїхали в театр і з репетиції відвезли", - написав у Фейсбуці культурний оглядач Слава Шадронов. Смолев був затриманий напередодні ввечері прямо перед спектаклем "Дюма", в якому він повинен був грати. Режисер постановки Михайло Єфремов повідомив про затримання актора глядачам перед початком вистави, роль Д’Артаньяна виконав інший актор.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.