Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент США Трамп ухвалив рішення надати оборонну допомогу Україні

Політика 3167 переглядів

Опубліковано - 23.09.2019 08:52 | Всі новини | Версія для друку

Президент США Трамп ухвалив рішення надати оборонну допомогу Україні
Президент США Трамп ухвалив рішення надати оборонну допомогу Україні
Держсекретар США Майк Помпео підтвердив, що цього тижня в Нью-Йорку планується проведення зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

"Ми хочемо мати гарні відносини з народом України. Ми хочемо, щоб вони були вільні та незалежні", - наголосив Помпео в інтерв’ю каналу ABC в неділю.

В своїх інтерв’ю АВС, Fox News та CBS в неділю головний дипломат США підкреслив, що саме адміністрація Трампа надала оборонну допомогу Україні.

"Я бачив, як президент спілкується з керівництвом України. Я слухав переговори і пам’ятаю як минула адміністрація відмовлялась надати оборонну зброю Україні. Президент прийняв рішення про надання і не одного разу і не двічі, а вже тричі, щоб народ України міг опиратись захопленню південного-сходу України. Як ви пам’ятаєте, саме минула адміністрація дозволила Володимиру Путіну забрати п’яту частину України. Ми плануємо зустріч з Зеленським цього тижня", - заявив Помпео кореспонденту FoxNews.

Він також відзначив, що переговори стосовно надання оборонної підтримки Україні завжди були "на 100% відповідні, на 100% законні і на 100% забезпечували захист американських платників податків у доцільному використанні їх коштів".

В інтерв’ю Помпео висловив сподівання на те, що правда стосовно дій колишнього віце-президента США Джо Байдена в Україні стане відомою.

"Я сподіваюсь – якщо віце-президент Байден вчиняв невідповідні дії, якщо він мав конфлікт інтересів, або дозволив. Щоб щось відбулось в Україні, що могло вплинути на наші вибори 2016 року, я сподіваюсь, що ми це виявимо", - наголосив посадовець.

Байден заперечує звинувачення у невідповідних діях в Україні.

Помпео, однак, наголосив що рішення про оприлюднення стенограми телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом та президентом України Володимиром Зеленським має приймати Білий дім.

Телефонна розмова, що відбулась між президентами 25 липня, опинилась в центрі скандалу у США. За закидами ЗМІ, під час розмови президент Трамп міг неодноразово наполягати на розслідуванні в Україні дій впливового політика від Демократичної партії США та колишнього віце-президента США Джо Байдена.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.