Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Відновлення довіри»: Рада Європи запросила на «форум за демократію» заступницю головного редактора RT

Політика 4505 переглядів

Опубліковано - 30.10.2019 14:20 | Всі новини | Версія для друку

«Відновлення довіри»: Рада Європи запросила на «форум за демократію» заступницю головного редактора RT
«Відновлення довіри»: Рада Європи запросила на «форум за демократію» заступницю головного редактора RT
Рада Європи запросила для участі у «Світовому форумі за демократію» Анну Бєлкіну, заступницю головного редактора російського телеканалу іномовлення RT (до 2009 року цю назву сам канал розшифровував як Russia Today).

Кореспондент Радіо Свобода у Брюсселі Рікард Йозвяк повідомив, що Бєлкіна запрошена для обговорення теми «Відновлення довіри до новин».

«Знаєте що таке сюрреалізм? Справжній, не у Рене Магріта, а жорстко життєвий? Це коли Рада Європи (!) на «Світовий форум за демократію» (!!) на тему «Відновлення довіри в новинах» (!!!) запрошує спікером заступника головного редактора RT... Ці відновлять», – прокоментував запрошення росіянки депутат Верховної Ради України Володимир Ар’єв.

Виступ заступниці головного редактора телеканалу RT Анни Бєлкіної запланований на 6 листопада.

Британський медіарегулятор Ofcom у липні 2019 року оштрафував російський державний канал RT (колишній Russia Today) за необ’єктивність на 200 тисяч фунтів стерлінгів. Розслідування показало, що російський канал не зміг зберегти «належну безсторонність» у семи новинних сюжетах у період з 17 березня до 26 квітня 2018 року. Сюжети були переважно пов’язані з висвітленням подій у Солсбері (де відбулося отруєння Сергія та Юлії Скрипалів), а також збройного конфлікту в Сирії.

Про претензії регулятора до російського каналу стало відомо в грудні 2018 року. Представники телеканалу тоді відзначили, що «розчаровані» рішенням.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.