Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На окупованих територіях бракує “гарматного м’яса”

Війна з Росією (АТО) 3961 перегляд

Опубліковано - 11.11.2019 18:48 | Всі новини | Версія для друку

На окупованих територіях бракує “гарматного м’яса”
На окупованих територіях бракує “гарматного м’яса”
Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про подальшу активізацію командуванням російсько-окупаційних військ заходів щодо укомплектування особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК 8-ї армії ЗС РФ.

Про це повідомив під час щоденного зведення щодо ситуації в ООС Максим Праута з пресцентру Міністерства оборони України.

При цьому непоодинокими є випадки примусового призову місцевих жителів, у т.ч. непридатних до військової служби за станом здоров’я, коли медичне обстеження кандидатів здійснюється за спрощеною процедурою, без урахування висновків лікарських комісій за місцем їх проживання.

Російські кадрові офіцери вкрай негативно ставляться до такого варіанту “поповнення” підрозділів, адже часто його наслідком є збільшення кількості випадків суїциду, а також не бойових втрат, пов’язаних з порушеннями заходів безпеки при поводженні зі зброєю та виконанні господарських робіт.

Водночас російсько-окупаційне командування намагається приховувати такі інциденти, у т.ч. через практику зберігання тривалий час тіл загиблих у цивільних моргах.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.