Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін категорично проти ревізії Мінських угод

Імперія «Совок» 5255 переглядів

Опубліковано - 20.11.2019 17:43 | Всі новини | Версія для друку

Путін категорично проти ревізії Мінських угод
Путін категорично проти ревізії Мінських угод
Дискусії про перегляд мінських угод є “неприйнятними і контрпродуктивними”, заявив президент РФ Володимир Путін. Раніше Київ припускав можливість виходу з мінських угод.

Президент Росії Володимир Путін заявив про неприйнятність перегляду мінських угод щодо врегулювання збройного конфлікту на Донбасі. Про це Путін сказав у середу, 20 листопада, під час економічного форуму в Москві.

"Ми бачимо, що там (в Україні. - Ред.) постійно піднімаються питання, які з точки зору врегулювання на Донбасі ми вважаємо неприйнятними і контрпродуктивними", - сказав Путін, цитує агенція новин "Інтерфакс". Як приклад подібних заяв Путін навів заклики Київа до перегляду мінських угод. "Зараз звучать дедалі частіше тези про те, що мінські угоди мають бути переглянуті", - зазначив Путін. Як відомо, у жовтні цього року міністр закордонних справ України Вадими Пристайко заявив, що Київ не виключає можливості виходу з мінських домовленостей.

Так само російський президент згадав і пропозиції замінити ухвалений Верховної Радою України закон про особливий статус Донбасу "якимось іншим", що, за словами Путіна, є "незрозумілим" для нього.

Водночас російський президент також визнав, що відчуває, що Зеленський прагне змінити ситуацію в Україні. "Мені здається, він симпатична людина й щира. На міг погляд, він реально прагне змінити ситуацію на краще, зокрема і на Донбасі", зауважив він. На тлі цього Путін вказав на те, що "певні кроки позитивні все-таки були зроблені".

Нагадаємо, на 9 грудня у Парижі запланована зустріч "нормандської четвірки" на найвищому рівні - у переговорах візьмуть участь президент України Володимир Зеленський, президент Росії Володимир Путін, президент Фрації Еммануель Макрон та канцлерка ФРН Анґела Меркель (Angela Merkel). Востаннє саміт "нормандської четвірки" відбувся восени 2016 року в Берліні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.