Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Урядові реформатори зрозуміли: без чиновника туризм не розвиватиметься

Влада 4968 переглядів

Опубліковано - 26.11.2019 18:54 | Всі новини | Версія для друку

Урядові реформатори зрозуміли: без чиновника туризм не розвиватиметься
Урядові реформатори зрозуміли: без чиновника туризм не розвиватиметься
В Україні буде створено агентство з розвитку туризму як центрального органу виконавчої влади.

Про це поінформував державний секретар Міністерства культури, молоді та спорту України Артем Біденко під час форуму "Конкуренто­спроможний туристичний сектор України – шлях вперед", присвяченого презентації Дорожньої карти розвитку сектору туризму в Україні.

"Ми чекаємо на створення агентства з розвитку туризму. Це буде центральний орган виконавчої влади, який зможе сконцентруватися на реалізації політики, розробленої спільно експертами, парламентом і урядом", – сказав Біденко.

За його словами, про важливість туристичної галузі та необхідність її розвитку точилося багато розмов, проте обмежувалося все участю в різноманітних заходах.

"Навіть створення бренду до сьогоднішнього дня носить тактичний характер, а не стратегічний. Тому створення інституцій, які допомагатимуть працювати спільно експертам, громадськості, бізнесу, парламенту, виконавчій гілці влади, дозволить поглянути вперед і побачити, що чекає на галузь після 2030 року. Створивши інституційні можливості, інвестувавши кошти в розробку державної дорожньої карти, в розробку стандартів, адаптацію Світової туристичної організації, ми зможемо говорити про те, як ефективно кошти можна витратити", – наголосив посадовець.

Як повідомлялося раніше, згідно з проєктом держбюджету, на наступний рік на креативні індустрії та розвиток культури уряд заклав 5,1 млрд грн. Зокрема, вперше закладена програма мобільності молоді, на яку заплановано виділити 500 млн грн. Водночас уперше передбачено на розкриття туристичного потенціалу 240 млн грн.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.