Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Київ - проти розведення сил уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі

Війна з Росією (АТО) 4252 перегляди

Опубліковано - 22.01.2020 09:41 | Всі новини | Версія для друку

Київ - проти розведення сил уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі
Київ - проти розведення сил уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі
Міністр оборони України Андрій Загороднюк вважає, що розведення сил уздовж всій лінії розмежування на Донбасі може призвести до заморожування конфлікту.

Київ виступає проти розведення сил уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі, оскільки це призведе до заморожування конфлікту. Про це заявив міністр оборони України Андрій Загороднюк в інтерв’ю агентству "Інтерфакс-Україна", опублікованому у вівторок, 21 січня.

"Ми виступаємо проти розведення по всій лінії, адже такий шлях є помилковим і таким, що суперечить самій суті мінських угод. З ким розводитися, якщо вони мають роззброюватися? Насправді є багато причин, але це - основна", - сказав Загороднюк.

Міністр зазначив, що розведення уздовж всієї лінії розмежування протяжністю 410 кілометрів може зайняти роки. "А як можна роками проводити розведення? Воно перейшло б у заморожений конфлікт. А нам категорично не підходить визнання замороженого конфлікту", - наголосив очільник міноборони. За його словами, якщо мінські угоди виконуватимуться, то в розведенні сил уздовж всієї лінії розмежування немає сенсу.

Загороднюк зазначив, що українська сторона надала пропозиції і визначила нові ділянки розведення сил ще минулого року. Також він знову наголосив, що розведення може відбуватися в окремих точках лише як гуманітарна складова.

Нагадаємо, наприкінці червня 2019 року відбулося розведення сил у Станиці Луганській, а у листопаді - у Золотому Луганської області та Петрівському в Донецькій. Розведення сил та засобів в цих пунктах було передбачене рамковим рішенням щодо розведення сил і засобів, підписаним сторонами на переговорах Тристоронньої контактної групи у Мінську ще у вересні 2016 року. Наприкінці грудня минулого року українська сторона визначила три нові ділянки розведення сил і засобів. Рішення про нові ділянки розведення було ухвалене лідерами держав "нормандської четвірки" на саміті у Парижі в грудні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.