Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політв’язні Кремля. Окупанти вже призначають терористами підлітків

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 3285 переглядів

Опубліковано - 19.02.2020 14:59 | Всі новини | Версія для друку

Політв’язні Кремля. Окупанти вже призначають терористами підлітків
Політв’язні Кремля. Окупанти вже призначають терористами підлітків
Головне слідче управління Слідкому Росії в окупованому Криму прийняло до провадження кримінальну справу щодо двох підлітків, підозрюваних “у підготовці терактів у навчальних закладах Керчі”.

Про це повідомляється на сайті СКР.

«Прийнято до провадження кримінальну справу, порушену слідчими органами УФСБ Росії по Республіці Крим і місту Севастополю щодо двох жителів міста Керчі 2003 і 2004 років народження. Молоді люди підозрюються в приготуванні до терористичного акту групою осіб за попередньою змовою (ч.1 ст.30, п. «а» ч.2 ст. 205 КК РФ)», - йдеться у повідомленні.

За версією слідства, затримані раніше «підлітки розробили план збройних нападів на два навчальних заклади, розташовані в місті Керчі, попередньо вивчивши в Інтернеті інструкції з виготовлення саморобних вибухових пристроїв і схеми будівель».

Також стверджується, що нібито «паралельно з цим молоді люди були адміністраторами так званих «груп смерті» в соцмережах, де користувачів схиляли до аналогічних злочинів».

Повідомляється, що співробітники ФСБ Росії в місцях проживання затриманих підлітків вилучили «саморобні вибухові пристрої з вражаючими елементами, куплені ними через Інтернет, компоненти для їх виготовлення».

Як повідомлялося раніше, ФСБ Росії 18 лютого заявила про затримання в окупованій Керчі двох підлітків "за підозрою в підготовці терактів у школах". Стверджується, що вони є послідовниками Владислава Рослякова, який відкрив стрілянину в коледжі в Керчі у 2018 році.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.