Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Новий проект резолюції Конгресу США закликає притягти режим Путіна до відповідальності за порушення прав людини

Світ навколо нас 2225 переглядів

Опубліковано - 12.05.2020 20:28 | Всі новини | Версія для друку

Новий проект резолюції Конгресу США закликає притягти режим Путіна до відповідальності за порушення прав людини
Новий проект резолюції Конгресу США закликає притягти режим Путіна до відповідальності за порушення прав людини
Представники Еліот Л. Енгель, голова Комітету Палати з питань закордонних справ, та Майкл Т. Маккол, член рейтингового комітету, подали проєкт резолюції, що засуджує практику Кремля заарештовувати журналістів, діячів політичної опозиції, громадянського суспільства та активістів релігійної свободи в Росії.

Проект резолюції, поданий на розгляд Конгресу США 11 травня, закликає Росію звільнити політичних в‘язнів, включно з українськими громадянами а також закликає адміністрацію президента США Дональда Трампа запровадити санкції проти російських урядовців, відповідальних за порушення прав людини, переслідування журналістів, опозиціонерів, представників громадянського суспільства та активістів в сфері релігійних свобод.

Співавторами проекту резолюції виступили конгресмени обох партій, включаючи Голову Комітету Палати представників Конгресу США у закордонних справах Еліота Енґеля та члена комітету республіканця Майкла Маккола.

«Володимир Путін є жорстоким авторитарним правителем, який давно придушує громадянські свободи, включаючи свободу преси, слова політичної опозиції та демократії», - йдеться в заяві Енґеля.

«Путін найбільше боїться правди. Російський президент перетворив верховенство права на репресії, примушує мовчати журналістів, погрожує політичним опонентам та позбавляє волі громадянських активістів, українців, релігійні та етнічні меншини», - заявляє Майкл Маккол.

Резолюція закликає уряд Росії негайно звільнити осіб, визначених Центром з прав людини Меморіал у якості політичних в‘язнів, згідно до критеріїв резолюції ПАРЕ і перераховує, зокрема таких активістів, як Олексій Пічуґін, Ігор Рудніков, Костянтин Котов, Анастасія Шевченко, Юрій Дмітрієв та Деннис Крістенсен.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.