Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна довела, що є дуже цінним партнером для НАТО

Світ навколо нас 2783 перегляди

Опубліковано - 17.06.2020 09:06 | Всі новини | Версія для друку

Україна довела, що є дуже цінним партнером для НАТО
Україна довела, що є дуже цінним партнером для НАТО
Україна довела, що є дуже цінним партнером Північноатлантичного альянсу.

Про це на брифінгу у Брюсселі заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ.

«Союзники по НАТО вирішили надати Україні статус учасника Програми розширених можливостей бо Україна довела, що є дуже цінним партнером для НАТО. Ми працюємо з українцями на багатьох різних напрямках. І це є способом дальшого поглиблення нашого партнерства з Україною», – сказав Столтенберґ.

Щодо блокування Угорщиною роботи Комісії Україна – НАТО, він зазначив, що наразі Альянс намагається вирішити це питання.

«Щодо зустрічей на рівні міністрів в Комісії Україна-НАТО – це питання ще не вирішене. Ми все ще намагаємось його вирішити і знайти шляхи такого вирішення», – наголосив генсекретар НАТО.

12 червня стало відомо, що Україна стала учасницею програми НАТО «Партнерство розширених можливостей». Приєднання до програми не передбачає перспективи членства в альянсі.

Таке приєднання дає Україні можливість забезпечити оперативне планування на ранніх стадіях кризи та розширити діалог в обміні розвідувальними даними. Також програма передбачає участь у спільних навчаннях та можливість для українських військових обіймати посади в Міжнародному військовому штабі НАТО та інших командних структурах альянсу.

Україна вже співпрацює з НАТО в межах Комплексного пакету допомоги, а також виконує Річну національну програму, яка містить набір реформ, що наближують країну до стандартів НАТО.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.