Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Посольство США: потрібно ще чимало зробити, щоб здійснити прагнення Революції Гідності

Політика 921 перегляд

Опубліковано - 22.11.2020 19:13 | Всі новини | Версія для друку

Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін
Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін
Посольство США в Україні заявило про підтримку народу України та пов’язаних з Євромайданом надій на успішну економіку та уряд, який працює на благо українців, поважає їхні права й однаково ставиться до всіх громадян відповідно до закону.

Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін у відео зверненні заявила, що дії громадян України 7 років тому вивели Україну на шлях реформ, на якому було зроблено нелегкий поступ вперед.

"Потрібно ще чимало зробити, щоб здійснити прагнення Революції Гідності. Головним серед таких зусиль є зміцнення інституцій, які борються з корумпованими впливовими колами, що підкуповують суддів, купують народих депутатів і загрожують журналістам та громадянському суспільству. Доти, поки від цих осіб, які піклуються лише про власні інтереси, не вимагатимуть дотримання тих самих правил, що і від звичайних громадян, мрії Євромайдану не здійсняться", - заявила Квін.

Дипломатка також заявила, що Україна повинна бути вільною від втручання та агресії з боку Росії, і наголосила на необхідності припинення російської окупації Криму і виведення російських сил зі сходу України.

"Сполучені штати підтримують український народ і пов’язані з Євромайданом надії на заможну Україну, яка зорієнтована на Захід і має повний суверенітет і територіальну цілісність", - заявила Квін.

21-го жовтня Україна відзначає День Гідності та Свободи. Як відзначає УНІАН, свято започатковано у 2014 році Петром Порошенком на честь Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Як відзначає сайт Президента України, президент України Володимир Зеленський провів зустріч з учасниками революцій 1990, 2004, 2013-2014 років, захисниками держави та представниками інтелектуальної еліти. Сайт президента відзначає, що це перше подібне спілкування керівництва країни.

20-го листопада на сайті посольства США в Україні також було розміщено колонку Крістіни Квін під назвою "Подвійний виклик Україні", у якій вона вказує, що поруч із російською агресією, Україні загрожують і внутрішні виклики, та вказує, що деякі з українських поплічників Росії засідають сьогодні у Верховній Раді.

"Удома боротьба з корупцією та групами особливих інтересів так само важливі й життєво необхідні, щоби протистояти поширенню неправдивої інформації, націленої на послаблення України та затьмарення її євроатлантичних перспектив", - йдеться у тексті.

Квін відзначає, що надзвичайно складно одночасно протистояти російській агресії та групам особливих інтересів, які хочуть зберегти українське багатство тільки для себе.

"Однак Сполучені Штати віддані продовженню нашої роботи з президентом Зеленським, Верховною Радою, незалежними інституціями та громадянським суспільством для досягнення мети, конституційно закріпленої самою Україною, — повної євроатлантичної інтеграції", - йдеться у тексті.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.