Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні парламент став неправочинним навіть за версією більшовиків. Проте, збори під куполом ще тривають

Подія дня 9095 переглядів

Опубліковано - 15.06.2007 13:24 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні парламент став неправочинним навіть за версією більшовиків. Проте, збори під куполом ще тривають
Сьогодні парламент став неправочинним навіть за версією більшовиків. Проте, збори під куполом ще тривають
Сьогодні на зборах нардепів-більшовиків, які вониназивають пленарне засідання Верховної Ради України, було зачитано 46 заяв про складення депутатських повноважень, з яких 27 - заяви народних депутатів України із фракції БЮТ і 19 – із фракції “Наша Україна”.

Із фракції БЮТ зачитані заяви Руслана Зозулі, Степана Глуся, Ігоря Жиденка, Олександра Кеменяша, Івана Кириленка, Євгена Корнійчука, Наталії Королевської, Петра Кузьменка, Володимира Левцуна, Олексія Логвиненка, Левка Лук'яненка, Сергія Міщенка, Григорія Омельченка, Сергія Осики, Валерія Писаренка, Андрія Портнова, Анатолія Семиноги, Володимира Скубенка, Сергія Терьохіна, Олександра Турчинова, Олександра Буряка, Богдана Губського, Юрія Триндюка, Олександра Фельдмана, Валерія Шаманова, Андрія Шевченка, Олександра Шепелева.

Також зачитано 19 заяв народних депутатів із фракції «Наша Україна»: Валерія Борисова, Володимира Шкляра, Наталії Богашевої, Степана Давимуки, Тараса Довгого, Ярослава Кендзьора, Юрія Ключковського, Віктора Короля, Ігоря Кріля, Володимира Марушенка, Петра Порошенка, Федора Шпига, Станіслава Аржевітіна, Олексія Козаченка, Володимира Стретовича, Станіслава Довгого, Мустафи Джемільова, Романа Безсмертного, Василя Куйбіди.

Як повідомлялося раніше, у ВР було зачитано 105 заяв народних депутатів про складення повноважень. Разом із оголошеними сьогодні 46 заявами сумма становить 151 заяву.

У той час, коли зачитувалися заяви, до сесійної зали зайшли кілька депутатів із БЮТ, серед яких Андрій Шевченко.

Проте, ніхто не об'явив поки що про припинення так званих пленарних засідань.

Натомість Мороз, нібито нічого не сталося, перейнявся проблемю ЦВК.

Він, від імені всього парламенту закликав Центральну виборчу комісію «не підігравати тим чи іншим політичним силам».

«Від імені Верховної Ради я ще раз звертаюсь до ЦВК – робіть те, що передбачено вам законом, виконуйте закон і не підігравайте тим чи іншим політичним силам, які хочуть розіграти штучно трагедію для України», - наголосив Мороз.

За його словами, спочатку було створено «штучний прецедент» щодо блокування роботи Конституційного Суду, а тепер і щодо блокування роботи ЦВК. «Кажуть, ми в правовій державі і рухаємось до демократії. Це щось дуже нагадує клініку правову, а не правовідносини, передбачені Конституцією і законами України», - зауважив Мороз.

На його думку, голова ЦВК - «нехай він буде найкращим юристом в Україні чи у світі» - повинен виконувати свій обов’язок. За словами Мороза, якщо більшість членів ЦВК ініціює проведення засідання, то керівник комісії має провести це засідання.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада України, відповідно до політичних домовленостей із врегулювання кризи, 1 червня призначила новий склад Центральної виборчої комісії.

До нового складу ЦВК увійшло 8 осіб від коаліції та 7 – від опозиції.

Декілька днів поспіль ЦВК не може провести засідання через відсутність кворуму: засідання ініціюють вісім членів комісії, призначених коаліцією.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.