Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


10 міфів про знайомства по Інтернету

Він і Вона 17131 перегляд

Опубліковано - 9.06.2006 21:37 | Всі новини | Версія для друку

На сайті знайомств партнер постійно знаходиться на відстані кліка
На сайті знайомств партнер постійно знаходиться на відстані кліка
Дівчата, чому ми відмовляємося від нових знайомств, цікавих побачень і прирікаємо себе на самітність? Інтернет – віртуальна реальність, і як у будь-якій реальності, у ньому поширено безліч міфів.

Ось 10 найбільш популярних міфів стосовно сайтів онлайн-знайомств, повідомляє Fashion Monitor.

Саме цими міфами керуються найбільш несміливі з нас, відмовляючись від нових знайомств, цікавих побачень, прирікаючи себе на самотність і сексуальні стосунки на одну ніч. Почитайте – раптом дещо пролунає знайоме?

1. Мені не потрібна допомога, щоб знайомитися з новими людьми

Звичайно, не потрібна! Сотні привабливих самотніх чоловіків вишикувалися в чергу біля ваших дверей, правильно? Подивіться фактам в очі: знайти чоловіка важко, ще сутужніше знайти нормального чоловіка.

Пошук кохання у віртуальному світі мережі Інтернет не означає, що потрібно припинити пошуки в реальному житті, серед знайомих і колег по роботі. Якщо знайти гідну людину дуже хочеться, то чому б не застосувати будь-який доступний спосіб? У нічному клубі або кафе самотній красень може зникнути з поля зору в будь-яку хвилину, але на сайті знайомств він постійно знаходиться від вас на відстані кліка.

2. Знайомства по Інтернету небезпечні: стільки збоченців навколо...

Про що йде мова? Онлайн-побачення дозволяють вивчити людину до реальної зустрічі. Можна розпитати його про роботу, про його оточення, сімейну ситуацію, подивитися фотографії і, нарешті, поговорити по телефону. І все це можна зробити анонімно, не надаючи ні свого реального імені, а ні телефону. Звичайно, деякі персонажі відразу ж вивалюють на нових знайомих перелік адрес, а також докладну схему проїзду до себе додому, - але такі конче клінічні випадки рідкісні, та й скаржитися їм необхідно лише на самих себе.

А тепер подумайте, чи все ви знаєте про свого нового знайомого, котрого підчепили на вечірці? На виході зі спортзалу? На дні народження подруги? Поміркували? Перечитайте попередній абзац ще раз.

3. Знайомства по Інтернету – для повних невдах

Суща правда, якщо слово «невдахи» позначає освічених, відкритих всьому новому людей, у яких досить гарна робота для наявності комп’ютера з Інтернетом і досить клепок у голові, щоб скласти нормальну розповідь про себе.

Середній вік людини, що знайомиться по Інтернету – 27 років, він має широкий світогляд, стабільний статок, і він готовий спробувати щось нове, замість того, щоб просиджувати штани в барі в надії знайти супутницю на ніч.

4. Я постійно зустрічаюся з новими людьми

Моє вітання! Багато людей позбавлені такого задоволення. Їхнє життя складається з роботи, домашніх турбот і рідких побачень із друзями. Якщо ви належите до таких щасливчиків, що постійно закохуються з першого погляду (і взаємно) у кожного нового зустрічного, зберіть свій секрет у пляшечку, прокип’ятіть гарненько та продайте його. Ви заробите силу-силенну грошей!

Для нас, більшості людей, познайомитися з новою людиною буває важко. Знайомства по Інтернету допомагають розширити коло спілкування без особливої праці. Можна знайомитися з чоловіками, а можна переступити через забобони і написати лист симпатичній жінці зі свого міста. Так ви отримаєте ще одну подругу!

5. Я не настільки обділена увагою

Чудово. Інші люди, що розмістили свої анкети, теж не страждають від зайвої сором’язливості, інакше вони сиділи б удома біля віконця і чекали своїх принців і принцес. Просто вони вирішили використовувати всі переваги нового стилю знайомств, що дозволяє знайомитися коли завгодно та диктувати свої умови.

6. В Інтернеті - одні повії...

Це залежить від сайта, на якому ви вирішите розмістити свою анкету. Є сайти, на яких спеціально виділена графа пошуку – ціна за годину й готовність до анального сексу. Якщо ви розмістите там свою анкету й фотографії, не чекайте пристойних пропозицій. Є сайти, що спеціалізуються на вивозі наречених за кордон. Якщо ви розмістите свою анкету там, то вже завтра вам зателефонує король саудівської бензоколонки і запропонує вступити до нього в гарем на правах молодшої дружини з правом голосу. Якщо ви підете на пристойний сайт, там ви познайомитеся з тисячами схожих з вами людей, і, що особливо важливо, вам ґарантований захист від жартівників і шукачів інтимних пригод.

7. Через Інтернет знайомляться тільки програмісти, у мене немає з ними нічого спільного

Не кажи гоп, доки не перескочиш. Одна з переваг знайомств по Інтернету – можливість шукати людину за багатьма критеріями. Можна шукати людину за місцем проживання, а можна і за знаком гороскопа, і навіть за професією. «А ну покажіть мені всіх банкірів!» - попросила на одному з популярних сайтів недавно одна дівчина. І їй показали, ось що цікаво...

8. Мене постійно обманюють по Інтернету – не телефонують, хоча я даю свій телефон...

Ага, і таке трапляється лише під час знайомств через Інтернет. Радість впізнання, ейфорія, тремтіння в очікуванні дзвоника, злість на того, хто не зателефонував... Ви упевнені, що дівчина, із якою ви познайомилися в супермаркеті, насправді живе одна і багато працює? Хто вам сказав, що симпатичний хлопець з кав'ярні насправді заможний банкір, а не менеджер із продажу зубних протезів? І хіба кожний чоловік у піджаці від Gucci, і який обіцяє золоті гори – самотній мільйонер?

Будьте завжди трішки насторожі, знайомлячись по Інтернету або в реальному житті. Довіряйте своїм інстинктам, і якщо щось здається дивним, постарайтеся закруглити спілкування до з'ясування всіх деталей.

9. Я поки не готова до серйозних стосунків

На щастя для вас, не усі, хто знайомиться по Інтернету, розраховують взяти шлюб із своїми новими знайомими. Більшість шукає просто нових друзів, партнера для флірту чи інтимних стосунків, щоб розширити коло своїх знайомих, особливо якщо ви тільки що переїхали в столицю з іншого міста.

10. Це коштує занадто дорого

Ви ходите до кав’ярні, купуєте там каву? Можливо, ще й склянку мінеральної води? А як щодо пляшечки недорогого вина в п'ятницю ввечері? Рівно стільки коштує перезнайомитися з тисячами нових людей на сайтах знайомств. Напевно, написати тисячу-другу листів цікавим чоловікам або жінкам, принесе більше користі, а ніж просидіти вечір в кав’ярні гордо та самотньо.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.