Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Після революціонерів – геї та лесбійки

Мистецький погляд 19921 перегляд

Опубліковано - 23.03.2006 18:47 | Всі новини | Версія для друку

Співачка збирається ламати українські традиційні погляди на любов
Співачка збирається ламати українські традиційні погляди на любов
«Вибрали» на свою голову: Тіна Кароль ламає традиційні українські погляди на кохання - вона збирається вразити «Євробачення» геями та лесбійками.

Тетяна Ліберман, більш відома під сценічним ім`ям Тіна Кароль, після перемоги в українському відбірковому турі конкурсу “Євробачення” активно готується до поїздки в Грецію, повідомляє сайт Кореспондент.net із посиланням на газету "Сьогодні".

Кліп для пісні, з яким артистка виступить на конкурсі, знімали в авральному порядку, тому що вже 24 березня його треба подати у штаб-квартиру конкурсу. Знімали його в столичному ресторані "Кайф" і гей-клубі "Помада". Режисером запросили Германа Глинського, котрий знімав і попередній ролик для артистки "Выше облаков".

Загалом у кліпі артистка змінюватиме вбрання чотири рази, його підібрали в модних магазинах, а також шили вітчизняні дизайнери. Одна з них - Вікторія Гресь, в одязі від якої співачка вже перемогла на "Новій хвилі" у Юрмалі. Тепер Тіна оголосила серед українських дизайнерів своєрідний конкурс на створення костюмів для "Євробачення". У найкращому з запропонованих Тіна і поїде до Греції.

Попри те, що сценарій було затверджено заздалегідь, на зйомках Тіна імпровізувала. Крім Кароль, у кліпі знявся балет "Дельсарт", яким керує продюсер співачки Олег Чорний. Саме він робив постановку номерів. Активну участь у режисурі брала і сама Тіна.

"Оскільки моя пісня про любов, ми вирішили не спрощувати сюжет до відносин між чоловіком і жінкою. У нас будуть і геї, і лесбійки, і представники молодіжної субкультури - панки, растамани в характерному одязі, з дредами.

Юрба в нас буде яскрава. Цих людей суспільна мораль поки що не вітає, вони почуваються "скутими". А в моїй пісні саме співається: "Дай мені свою любов, відкрийся". Може, Україну це трохи і шокує, але в Європі ця тема дуже актуальна".

Не знаємо, наскільки ця тема актуальна для Європи, але іміджу Україні вона точно не додасть. Якщо минулого року найвищий бал Україні за революційний хіт "Разом нас багато" у виконанні "Гринджол" дала нам Польща, то цього року можна сподіватися лише на голоси від телеглядачів Нідерланд...
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Мистецький погляд»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.