Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Парламент подарував українцям бюджет. Під Новорічну ялинку

Подія дня 9102 перегляди

Опубліковано - 28.12.2007 22:33 | Всі новини | Версія для друку

Парламент подарував українцям бюджет. Під Новорічну ялинку
Парламент подарував українцям бюджет. Під Новорічну ялинку
Верховна Рада України ухвалила закон “Про Державний бюджет України на 2008 рік та внесення змін до деяких законодавчих актів”. У рекордно короткий термін.

“За” проголосувало 235 із 438 народних депутатів, зареєстрованих у залі. Зокрема, із фракції БЮТ проголосували 156 депутатів, з фракції “Наша Україна – Народна самооборона” – 71, з фракції КПУ – 8.

Не голосували у повному складі фракції Партії регіонів та Блоку Литвина.

Як пояснив журналістам після голосування Литвин, його фракція була не проти б проголосувати “за”, але Яценюк не надав йому, Литвину, слово перед голосуванням, а тому, в очевидь, образимшись на спікера, литвиновці не голосували. Про інтереси виборців, як кажуть, тут згадувати просто недоречно.

Ще далі пішли регіонали. Член фракції Партії регіонів Ярослав Сухий заявив у паламенті, що закон про державний бюджет України на 2008 рік було прийнято “фальшивою кількістю голосів”.

За його словами, в сесійній залі нібито було лише 197 народних депутатів із фракцій “Наша Україна – Народна самооборона” та БЮТ.

Сухий наголосив, що фракція Партії регіонів більше не дозволить коаліції голосувати таким чином.

Він зазначив, що депутати із коаліції намагаються “перегнути” опозицію “через коліно”. За словами Сухого, вони забувають, що за Партією регіонів стоять виборці.

Про те, що отим виборцям, без ухвалення бюджету, не світили б пенсії та соціальна допомога, видатний регіонал чомусь не пригадав.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.