Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні під столичною радою - чергова космічна масовка

Самоврядування Регіон: м.Київ 8288 переглядів

Опубліковано - 19.02.2009 15:50 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні під столичною радою - чергова космічна масовка
Сьогодні під столичною радою - чергова космічна масовка
Кажуть, що статистам, які грають роль народних мас, закоханих у Черновецкого платять готівкою 15 грн. за годину, а тих, хто не виконав примху мера - викидають із роботи.

Про тарифи повідомили журналістам самі учасники акції.

Орієнтовано, в мітингу беруть участь близько чотирьох тисяч чоловік - в основному, люди літнього віку та студенти. Студенти київських вузів повідомили, що за участь в акції вони отримають після мітингу по 15 грн. за кожну годину. Учасники акції знаходяться на мітингу з 09:00.

Тим часом, народний депутат Андрій Павловський, посилаючись на дані профспілок медичних працівників, повідомив, що за відмову виконати рознарядку Черновецького вивести на сьогоднішній мітинг «в підтримку мера» з кожного лікувального закладу по 30 чоловік було звільнено чотирьох головних лікарів.

За його словами, звільнили Анатолія Вернигору, головного лікаря станції швидкої допомоги; Дмитра Шадлуна, головного лікаря Першого пологового будинку; Миколу Дьоміна, головного лікаря київської лікарні №17 та Михайла Царенка, головного лікаря шостої міської клінічної лікарні.

«Також намагаються звільнити Володимира Юрченка, головного лікаря Київського міського бюро судово-медичної експертизи», - додав він.

Павловський наголосив, що незаконні кадрові ротації відбулись через те, що головні лікарі відмовились виконувати рознарядку від Черновецького вивести на сьогоднішній мітинг «в підтримку мера» з кожного лікувального закладу по 30 чоловік. «Людей знімали з планових операцій, з роботи швидкої допомоги», - обурився він.

У зв’язку з цим народний депутат вимагає від прокуратури Києва негайно відреагувати на звільнення людей за політичними мотивами.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.