Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін сказав: нада! Українські комуністи відповіли: єсть!

Народний Вісник Регіон: Івано-Франківська область 10753 перегляди

Опубліковано - 4.03.2009 04:20 | Всі новини | Версія для друку

Путін сказав: нада! Українські комуністи відповіли: єсть!
Путін сказав: нада! Українські комуністи відповіли: єсть!
Власне, саме визначення «українські комуністи» не зовсім точне, бо українських комуністів у нас нема, є комуністи в Україні. Українські комуністи були в 20-х роках минулого століття. Їх перестріляли тільки за те, що вони були українцями і мали необережність це декларувати.

Для нинішніх комуністів Україна — лише географічна назва, місце їхньої теперішньої дислокації.

Їхня діяльність шалено активізувалася в час фінансової кризи. А їхня синівська любов до Росії шалено зросла. Навіть до некомуністичного російського уряду. Вони готові забути, що Росією керують їхні класові вороги. Бо з’явилась нагода для зловтіхи: за небажання дружити Росія показала, хто є хазяїном на пострадянському просторі. Перекрила газ. Ще й хоче нас пересварити з Європою. А це підтоптаним ленінцям тільки на руку.

Для Росії комуністи в Україні — «п’ята колона», «свій гравець у чужій команді». А для того, аби гравець перебував у добрій спортивній формі, його потрібно періодично підгодовувати. Що й успішно робить наш північний сусід.

Установи й організації Коломиї почали безплатно отримувати комуністичні газети: львівську «Вільну Україну», яку редагує Олександр Голуб, і столичну періодику виразного антиукраїнського характеру — «Кивский вестник» та «Рабочую газету». Чільну площу в цих газетах виділяють виступам Путіна, трохи скромнішу — зверненням Симоненка. Отож не треба бути аналітиком, аби зрозуміти, звідки дме вітер.

Дивимося, який же наклад цього друкованого фаршу. «Киевский вестник» — майже 400 тисяч примірників, «Рабочая газета» — понад 600 тисяч, зі щоденним виходом. Але ми ніколи не дізнаємося, скільки ж ці газети мають реальних передплатників і скільки публіки отримує їх безплатно. Отже, можемо сміливо спростувати відому приказку про безплатний сир у мишоловці. Бо дармові нині не тільки сир, а й антиукраїнська газетна юшка, дарована «єдиноутробним братом». Спасібо!

Від редакції “Галичини”. Згаданими виданнями буквально засипають не тільки Коломию, а й кожне місто, селище, село. Про це засвідчує редакційна пошта. Зрештою, навіщо, як кажуть, далеко ходити. Їх запихають у поштові скриньки наших працівників і навіть присилають до редакції. І це ще раз переконує, наскільки український інформаційний простір окупований чужинцями.

Від “Аратти”. А наша СБУ, як завжди, все більше переймається "охороною бджіл"... Може час перевірити джерела фінансування 5 колони?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.