Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гепа і Допа вимагають відставки усіх. Окрім себе, звісно

Самоврядування Регіон: Харківська область 9745 переглядів

Опубліковано - 25.03.2009 17:20 | Всі новини | Версія для друку

Гепа і Допа вимагають відставки усіх. Окрім себе, звісно
Гепа і Допа вимагають відставки усіх. Окрім себе, звісно
Харківська міська рада звернулася до центральних органів влади з вимогою достроково припинити повноваження Президента, Кабінету міністрів і Верховної Ради.

За ухвалення відповідного звернення сьогодні під час сесії проголосували 67 депутатів міськради. Не брала участі в голосуванні фракція КПУ, яка вважає таке звернення безглуздим і наполягає на імпічменті Президентові.

Депутати звертаються до глави держави, уряду і парламенту з вимогою дострокового припинення їх повноважень "у зв'язку з неспроможністю здійснювати управління державою в умовах гострої фінансово-економічної, соціальної і політичної кризи".

"Президент України, Кабінет міністрів України і Верховна Рада України ігнорували стихійні руйнівні процеси у фінансовому секторі", - йдеться у зверненні.

Депутати підкреслюють "безвідповідальні дії, неспроможність найвищих державних органів і посадовців ухвалювати невідкладні, рішучі, реальні, ефективні рішення, ставити інтереси народу України і суспільства вище особистих політичних прагнень і вживати дієвих заходів для порятунку економіки".

Від “Аратти”: про спроможність регіоналів Допи і Гепи по Україні вже ходять легенди.

Зокрема, "солодка парочка" показала не тільки правоохоронцям, а й пересічним харкв'янам свій неабиякий хист у клептоманії, хабарництві, здирництві тощо.

Проте, чи влаштовує це пересічного ромадянина-виборця ніхто не цікавився.

Не чутно також і про успіхи місцевої влади у подоланні кризових явищ, як то:

- організації нових робочих місць із пристойною зарплатнею;

- активних економічних діях щодо зниження роздрібних цін хоча б на продукти, які життєво необхідні кожній людині;

- активних кроках по активізації приватної ініціативи, як запоруки зайнятості населення та забезпечення стабільних доходів у міський бюджет.

А ви про таке чули? Чи тільки демагогію та пропозиції взяти участь у безглуздих масовках, які самі по собі жодної проблеми не вирішують, проте випускають "пару" і створюють враження важливості політиканів?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.