Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Активістку Femen, яка кинула торт в Олеся Бузину, оштрафували на 119 грн.

Правосуддя 8951 перегляд

Опубліковано - 10.04.2009 04:16 | Всі новини | Версія для друку

Мужній Олесь Бузина не відпускав терористку Олександру Шевченко до приїзду міліції
Мужній Олесь Бузина не відпускав терористку Олександру Шевченко до приїзду міліції
Винні в образі і нападі на скандального письменника-євнуха (за визначенням Femen) Олеся Бузину оштрафовані.

У четвер, 9 квітня, Олесь Бузина отримав від Оболонського райуправління міліції повідомлення про те, що його заява розглянута і винні покарані.

Слідчий визнав, що Олександра Шевченко прийшла на презентацію книги з прямим наміром хуліганських дій - образити письменника і кинути у нього торт.

За це на неї наклали штраф за статтею 173 КУАП за дрібне хуліганство (за це передбачається до 119 гривень штрафу).

З двома чоловіками, які втрутилися в сутичку, була проведена профілактична бесіда, а дії Бузини з використання "газового" балончика визнані правомірними, оскільки все було в межах закону.

Нагадаємо, 23 березня активістка жіночого руху Femen Олександра Шевченко кинула торт в українського письменника Олеся Бузину під час презентації його книги Поверніть жінкам гареми. Інцидент стався в одному з книжкових магазинів Києва.

Мотивом дій Шевченко стали образливі, за колективною думкою Femen, висловлювання на адресу жінок у новій книзі Бузини.

Після того, як Шевченко кинула торт у Бузину, він схопив її і не відпускав до приїзду міліції. Двоє відвідувачів магазину намагалися заступитися за жінку, але Бузина бризнув їм в обличчя з газового балончика.

Від “Аратти”. Те, що прізвище дівчини, яка “нагодувала” тортом скандальновідомого “дослідника” творчості Тараса Шевченко - теж Шевченко, досить символічно. Але такі “митці” як Бузина, вимагають більш достойного поводження з ними. Наприклад, - як з відомим про-кремлівським провокатором Кауровим, якому на голову одягли відро з лайном.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.