Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Космічні хіти прикрасили каси зоопарку та кіоски на зупинках транспорту. Кияни їх беруть по приколу

Мистецький погляд 11766 переглядів

Опубліковано - 29.04.2009 11:33 | Всі новини | Версія для друку

Космічні хіти прикрасили каси зоопарку та кіоски на зупинках транспорту.  Кияни їх беруть по приколу
Космічні хіти прикрасили каси зоопарку та кіоски на зупинках транспорту. Кияни їх беруть по приколу
Зупинки громадського транспорту перетворилися на торгові точки з продажу дисків і книжок мера Києва Леоніда Черновецького.

Як відзначає видання «Газєта по-кієвскі», у список місць, де можна купити диски і книги Черновецького, увійшли 292 кіоски з продажу талонів.

Пісні «З любов’ю від мера» і книжки Черновецького «Як стати мільйонером?» продають на станціях метро і в касах зоопарку.

За інформацією видання, в кіоску біля ст. м. «Лук’янівська» за місяць продали всього один диск мера. Коштує він там 32 грн, книга - всього 35 грн.

На Петровці книга стоїть дорожче. «У продаж книги мера поступили 8 березня, - говорить продавець Марина Єрмоленко. - Спочатку ціна була 80 грн. Купували, але мало. А коли знизили до 50 грн, охочих стало більше. За весь час ми продали близько 30 книг. В основному беруть студенти і бізнесмени».

А ось диск на Петровці коштує дешевше, ніж у кіосках з талонами - 25 грн. Продавець Роман Рафальський говорить, що за місяць у нього купили вісім «пластинок», рівно стільки ж , скільки і Михайла Круга.

У «Фуршеті» на вул. Багговутівській диски мера продають в музичному відділі, а в деяких «Фуршетах» (наприклад, на Лівобережній) і диски, і книги розміщені на найвидніших місцях на касах.

«- Купують, щоб тещі подарувати! - говорить продавець музичного відділу. - За місяць пішли два диски, один з них купили 1 квітня...».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Мистецький погляд»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.