Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Поблизу Донецька розбився Ту-154 російських авіаліній (доповнено)

Надзвичайна подія Регіон: Донецька область 14575 переглядів

Опубліковано - 22.08.2006 17:00 | Всі новини | Версія для друку

Ту-154 зник з екранів радарів о 14:37 за київським часом
Ту-154 зник з екранів радарів о 14:37 за київським часом
У Донецькій області розбився літак російських авіаліній, що виконував авіарейс Анапа - Санкт-Петербург. На борту літака знаходилися 160 пасажирів, зокрема 45 дітей, та 10 членів екіпажу.

Про це повідомили в МНС Росії, пише NEWSru.com. За даними МНС України, у авіакатастрофі ніхто не вижив.

За попередньою версією, російський Ту-154 розбився після того, як потрапив в зону сильної турбулентності, повідомив керівник Федеральної аеронавігаційної служби РФ Олександр Нерадько.

Як передає ІТАР-ТАРС, в 45 кілометрах на північ від Донецька виявлений потерпілий катастрофу літак, повідомила представник Управління МНС Росії Юлія Стаднікова, на місці катастрофи знайдені тіла 30 чоловік.

На місці трагедії працюють донецькі рятувальники. Інформацію про катастрофу російському МНС підтвердило українське міністерство із питань надзвичайних ситуацій. Міждержавний авіакомітет поки не має в своєму розпорядженні докладної інформації щодо вірогідної авіакатастрофи.

Російський пасажирський літак зазнав аварії у вівторок в районі селища Суха Балка (Константинівський район Донецької області). Про це повідомив оперативний черговий Головного управління Міністерства із питань надзвичайних ситуацій Донецької області.

Як повідомив керівник прес-служби Міністерства із надзвичайних ситуаціях України Ігор Кроль, російський пасажирський літак Ту-154, що слідував по маршруту Анапа-Пулково (Санкт-Петербург), зник з екранів радарів о 14:37 за київським часом.

Пошук літака, що впав, вели чотири пошуково-рятувальні вертольоти МНС України Мі-2 і Мі-8, які виявили в 40 кілометрах на північний захід від Донецька палаючий авіалайнер. За інформацією МНС, нікого не вдалося врятувати. На місці падіння витягнуто 30 тіл.

Начальник прес-служби МНС України Ігор Кроль повідомив, що літак загорівся перед падінням. Льотчики намагалися зробити вимушену посадку - сісти на черево, не випускаючи шасі. Точні дані про висоту польоту лайнера, що спалахнув, уточнюються. Називається стеля в 10 тис. метрів.

У потерпілого під Донецьком катастрофу ТУ-154 фюзеляж не пошкоджений, на землі руйнувань немає. Про це повідомила начальник Управління інформації МНС РФ Ірина Андріанова. "Не дивлячись на те, що літак впав з великої висоти, загалом він цілий", - сказала вона.

Рятувальники гасять дрібні вогнища полум'я на місці падіння російського літака Ту-154 біля селища Суха Балка Константіновського району Донецької області України. Як передає кореспондент "Інтерфаксу" з місця катастрофи, місце падіння площею 100 на 50 м повністю випалено. Розкидані фрагменти літака в основному не більше 2 на 2 м.

Безпосередньо на місці падіння працюють близько 10-ти рятувальників. В даний час там встановлюються два прожектори і генератор з тим, щоб проводити роботи в темний час доби. Раніше на місці катастрофи йшов дощ.

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, "під час виконання транзитного авіапасажирського рейса PLK 612 по маршруту Анапа (РФ) - Пулково (Санкт-Петербург, РФ) сталася катастрофа з повітряним судном Ту-154 авіакомпанії "Пулковські авіалінії" (РФ).

За даними джерела, о 14:39 диспетчер Харківського районного центру обслуговування повітряного руху доповів про різке зниження літака і зникнення його з екранів радара. На запит диспетчерів екіпаж літака не відповідав.

На борту Ту-154 було 45 дітей

Літак впав близько 14:57 біля селища Суха Балка - близько 50 км. від Донецька. За даними авіакомпанії "Пулковські авіалінії", на борту було 160 пасажирів, зокрема 45 дітей, і 10 членів екіпажа.

Серед 160 пасажирів літака, що розбився під Донецьком, Ту-154 перебували 39 дітей у віці до 12 років і шестеро у віці до двох років (вони не займають пасажирських місць), повідомив представник авіакомпанії Пулковські авіалінії. Відтак інформація подавалася як “154 пасажири і 6 дітей”. Даних про неповнолітніх, старших 12 років, компанія не повідомила.

О 15:15 в зону падіння літака вилетів вертоліт МНС України, задіяний в системі пошуку і порятунку. На місце події виїхала спеціальна бригада СБУ.

За словами очевидців лайнер падав неушкодженим. За наявною інформацією, Ту-154, зірвався в піке з великої висоти. Про це повідомили очевидці падіння літака. За їхніми словами, літак під час грози зірвався в піке на великій висоті, потім увійшов в штопор і, обертаючись, врізався в землю.

Остання значна авіакатастрофа російського літака сталася в липні в Іркутську. Аеробус А-310 авіакомпанії "Сибір", зазнав аварії 9 липня. На борту знаходилися 203 людини, 124 загинули.

”Гарячі телефони” в Донецькій ОДА

Керівництвом Донецької області створений оперативний робочий штаб із надання допомоги родичам загиблих в авіакатастрофі Ту-154.

Телефони: (062) 334-28-22, 334-31-95, 334-21-31.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.