Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ізраїлю було допитано поліцією за обвинуваченням у зґвалтуванні

Світ навколо нас 8472 перегляди

Опубліковано - 23.08.2006 21:42 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ізраїлю було допитано поліцією за обвинуваченням у зґвалтуванні
Президент Ізраїлю було допитано поліцією за обвинуваченням у зґвалтуванні
Президента Ізраїлю Моше Кацав у середу, 23 серпня, допитувала поліція у своїй канцелярії.

Високопоставлені джерела в поліції, які мають відношення до слідства , повідомляють, що це може затягтися на багато місяців, оскільки потрібно ретельно все перевірити.

Високопоставлений офіцер поліції сказав вчора в інтерв’ю газеті "Маарів", що в руках слідчих є доказова база, достатня для пред’явлення обвинувачення і передання справи до суду. За словами офіцера, слідчі з відділу боротьби з економічними злочинами під командуванням бригадного генерала Йоава Сегаловича допитали за останній місяць десятки колишніх і нинішніх співробітників канцелярії президента. Частина свідчень, зібраних під час допитів, однозначно підтверджує ці зведення, передані поліції колишньою співробітницею канцелярії, яка обвинуватила президента в зґвалтуванні і сексуальних домаганнях. "Ця справа є набагато серйознішою, ніж справа Рамона , - говорить офіцер. - Тут не йде мова про слово проти слова. У нас уже є досить даних для передачі справи до суду".

У понеділок, 21 серпня, слідчі поліції прибули в канцелярію президента з ордером на обшук, підписаним суддею. Паралельно з обшуком у канцелярії, слідчі допитали генерального директора канцелярії президента Моше Гореля.

Дозвіл на допит Моше Кацава було надано юридичним радником уряду Мені Мазузом. Після перевірки наявної в поліції доказової бази, Мазуз погодився, що матеріали слідства дають привід підозрювати президента в здійсненні кримінальних злочинів.

Допит пройшов, за словами одного зі слідчих, "у гарній атмосфері", однак робити будь-які висновки поки ще рано.

Один з вищих чинів в ізраїльській поліції заявив виданню, що "зібраний у справі матеріал значно важливіший , ніж те, що уже відомо громадськості і пресі".

Слідчі говорять, що найближчим часом глава держави має ще двічі відповідати на їх запитання. Крім самого президента поліцейські допитують співробітників і обслуговуючий персонал його адміністрації.

Як відомо, одна зі співробітниць ізраїльського президента заявила в поліцію, що президент змусив її вступити з ним у сексуальні відносини, пригрозивши, що в іншому випадку, залишить її без роботи.

Сам глава держави категорично відкидає це обвинувачення, запевняючи, що жінка просто намагається його шантажувати.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.