Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Януковича висунули кандидатом у Президенти

Вибори-2010 8983 перегляди

Опубліковано - 23.10.2009 20:02 | Всі новини | Версія для друку

Януковича висунули кандидатом у Президенти
Януковича висунули кандидатом у Президенти
Партія регіонів висунула свого лідера Віктора Януковича кандидатом в Президенти.

Таке рішення було ухвалене на 12-му з’їзді партії одноголосно 592 делегатами, присутніми на з’їзді

У 12-му з’їзді партії беруть участь 597 делегатів.

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обіцяє надати 5-річні податкові канікули для підприємств малого і середнього бізнесу у разі обрання його Президентом.

Про це він сказав на 12-му з’їзді ПР, представляючи свою передвиборну програму «Україна для людей».

«Я дам податкові канікули на 5 років для всього малого бізнесу і звільню малий бізнес від плати за реєстрацію і видачу всіх дозвільних документів», - сказав Янукович.

Крім того, він пообіцяв зменшити податки в 3 рази для підприємств, на яких створюються нові робочі місця і запроваджуються новітні технології.

Також лідер ПР підкреслив, що у разі свого обрання главою держави разом зі своєю командою створить якнайкращі в Центральній і Східній Європі умови для інвестицій.

Також Янукович відзначив, що його програма гарантує підтримку вітчизняного виробника.

Він підкреслив, що після можливої перемоги на президентських виборах однієї з його цілей буде підвищення рівня життя українців і забезпечення збільшення чисельності населення країни до 50 млн. чоловік.
Від “Аратти”: наразі побачивши посули щойно висунутого кандидата у Президенти, особливо його програму із високоінтелектуальною назвою "Україна для людей", ми чомусь пригадали інший високоінтелектуальний технологічний продукт: "зростання добробуту кожного вже сьогодні".

Щоправда, українського дива у вигляді зростання добробуту пересіного українця ми так і не побачили. Лише бачили стрімке зростання добробуту українців непересічних, в тому числі й самого Лідера.

Що ж до задекларованих щойно податкових канікул для малого й середнього бізнесу, то нам чогось здалося, що це досить невдалий лохотрон. Бо зростання соціальних стандартів, нещодавно продавлене регіоналами у парламенті, якось не стикується із неминучим зменшенням надходжень до бюджету.

До того ж можемо нагадати усім, в тому числі щойно висунутому кандтидатові: чинна Конституція України не дозволяє Президенту втручатися своїми підзаконними актами у економічні питання. Найбільше що може гарант - написати законопроект і не факт що його ухвалить парламент.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.