Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Стецьків сумнівається у правдивості обіцянок кандидатів у Президенти

Вибори-2010 6456 переглядів

Опубліковано - 17.11.2009 15:19 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Стецьків сумнівається у правдивості обіцянок кандидатів у Президенти
Нардеп Стецьків сумнівається у правдивості обіцянок кандидатів у Президенти
Всі кандидати у Президенти, без виключення, обіцяють нам швидко навести лад у державі та вирішити нагальні проблеми. На скільки це реально насправді?

Депутат Верховної Ради від Громадянського руху «Народна самооборона» Тарас Стецьків вважає, що новий Президент зіткнеться з великою кількістю проблем — в першу чергу, в області політичної корупції, енергетики, газу і поставок нафти, а також з фінансовою кризою і з величезними викликами на міжнародній арені, пов'язаними з тим, що Україна знаходиться в «сірій» зоні між Росією і НАТО, і фактично її зовнішня безпека вже нічим не гарантована.

«І це зажадає від Президента неймовірних зусиль і працездатної професійної команди. Я не можу сказати, хто з претендентів може впоратись з вирішенням цих проблем. Думаю, що на їх рішення знадобиться п'ять, а може, і більше років, але впоратись потрібно з ними за рік-два», — сказав депутат.

В той же час, Стецьків сумнівається, що після виборів відбудеться консолідація політиків і політичної еліти.

«На жаль, досвід останніх років не демонструє здатності політичної еліти після президентських виборів консолідуватися. І якщо ці вибори пройдуть нормально і Президент буде обраний (оскільки тут теж є проблема — чи пройде все гладко), то після певного заспокоєння, на мою думку, діючі політичні гравці знову почнуть займатися всім тим, ніж вони займаються зараз, тобто боротьбою, розбратом і війною за владу. Не можна виключати союзу БЮТ і ПР, але я б дав достатньо мало шансів на його створення — дуже непримиренними суперниками вони є. І дуже чітко керуються гаслом цієї виборчої кампанії — про те, що переможець повинен одержати все», — відзначив він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.