Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Засвітилися перші технічні кандидати

Вибори-2010 7154 перегляди

Опубліковано - 2.12.2009 15:44 | Всі новини | Версія для друку

Засвітилися перші технічні кандидати
Засвітилися перші технічні кандидати
Аналіз складу комісій вже показує, хто і чиї технічні кандидати.

Про це на прес-конференції повідомив голова Правління КВУ Олександр Черненко.

"Чомусь члени комісій, які під час останніх трьох-чотирьох виборів були представниками В.Януковича, зараз є представниками В.Противсіх, С.Ратушняка, М.Бродського, І.Богословської. Члени комісій, які працювали у Ю.Тимошенко, - зараз у О.Пабата, О.Рябоконя. Можливо, це збіг, але в політиці не буває нічого випадкового", - підкреслив він.

За словами Черненко, більшість виборчих комісій провели свої засідання, і можна зробити висновок, що комісії мають дуже мало досвіду. "Тільки 20-30%, в деяких регіонах - до 50%, а в середньому по Україні - не більше 20-25% членів зараз сформованих комісій раніше мали досвід подібної роботи. На зборах цих комісій спостерігався деякий безлад, порушувалася процедура, на всю комісію 1-2 досвідчених члени, які цими комісіями управляли", - відзначив експерт.

Крім того, він додав, що якщо такі проблеми виникли з формуванням окружних комісій, яких всього 225 в Україні, то "не знаю, що буде з формуванням дільничних комісій, яких у нас близько 33 000".

"Штаби зіткнулися з кризою і небажанням людей іти в комісії, штаби пропонують гроші, це підкуп, але без цього у нас комісій взагалі не буде. Навіть притому, що пропонуються гроші, і не маленькі - членові комісії пропонують близько 800-1000 грн, голові і секретареві - більше, - не спостерігається великого бажання йти в комісії, я не говорю про рівень кваліфікації цих людей", - резюмував Черненко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.