Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ефективний Лідер трансформує “Юліну тисячу” в традиційно-бюрократичну

Вибори-2010 6330 переглядів

Опубліковано - 29.12.2009 17:04 | Всі новини | Версія для друку

Ефективний Лідер трансформує “Юліну тисячу” в традиційно-бюрократичну
Ефективний Лідер трансформує “Юліну тисячу” в традиційно-бюрократичну
Віктор Янукович планує повернути стару практику щодо “повернення” вкрадених заощаджень Ощадбанку СРСР - спочатку біднішим з найбідниших, тобто нікому.

Сьогодні, під час зустрічі з головами обласних громадських організацій ошуканих вкладників, Лідер Партії регіонів Віктор Янукович наголосив на можливості і необхідності повернення заощаджень українським громадянам.

Звертаючись до присутніх, він зазначив:

- Для мене це – одне з найважливіших питань. Я знаю, що сьогодні перш за все повернення вкладів потрібне людям бідним. Вони найбільше постраждали, і досі страждають від неповернення вкладів.

Тому для мене, як для людини, це - найважливіше, як для майбутнього президента – це принципово. Я вважаю, що держава, яка не повертає боргів людям, погано ставиться до людей.

Обов’язок держави – виконувати свої зобов’язання. Це моя принципова позиція. І я хочу, щоб ви це від мене почули і знали, що я до цього питання також буду ставитися принципово. По-перше – я ніколи не порушував своїх принципів у житті. Друге – я добре розумію, що через 5 років знову будуть президентські вибори і я не хочу перед вами стояти і пояснювати, чому я щось не зробив – чи не зміг, чи не здатний і так далі.

Я обов’язково це зроблю, і це питання закрию. І давайте не говорити про вибори. Ми сьогодні ведемо мову про конкретне питання – повернення заощаджень людям.

Що стосується виборів – ви люди вільні, ваша точка зору – це ваша точка зору. Вона належить вам, і як ви будете вирішувати, так і буде.

Замість післямови. Різниця між “Юліною тисячею” і концептом проФФесора, полягає в тому, що уряд реально почав повертати хоч по тисячі, але усім. А не вибірково. Хто і як буде визначати найбідніших? Зрозуміло чиновник, який за хабар чи відкат найбіднішим може зробити й мільйонера Януковича.

Чи не так? Хіба багато хто повернув свої вклади у Ощадбанка до того, як це почала робити Тимошенко? Отже, судячи з концепту Януковича, у разі його перемоги - навряд чи у народі з'явиться назва "тисяча Януковича".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.