Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні в Україні день жалоби за загиблими керівниками Польщі

Втрата 10682 перегляди

Опубліковано - 12.04.2010 11:32 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні в Україні день жалоби за загиблими керівниками Польщі
Сьогодні в Україні день жалоби за загиблими керівниками Польщі
Сьогодні в Україні день жалоби за загиблими в авіакатастрофі Президентом Польщі Лехом Качинським, іншими польськими політиками, громадськими діячами та людьми, які їх супроводжували.

відповідний указ підписав Президент України Віктор Янукович.

“У зв`язку із трагічною загибеллю 10 квітня 2010 року Президента Республіки Польща Леха Качинського і його дружини Марії, інших високопосадовців Республіки Польща та осіб, які їх супроводжували, постановляю оголосити в Україні 12 квітня 2010 року днем жалоби”. – зазначається в указі, тест якого розміщено на офіційному інтернет-представництві глави держави.

У день жалоби буде приспущено Державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на всій території України, а також закордонних дипломатичних установ України.

Також відмінено розважально-концертні заходи, спортивні змагання і внесено відповідні зміни до програм теле- і радіопередач.

Як повідомлялося раніше, в результаті катастрофи 10 квітня літака Ту-154 під Смоленськом Польща втратила 96 осіб - 88 пасажирів і 8 членів екіпажу. Вони прямували у російську Катинь, щоб взяти участь у жалобних заходах на місці масового поховання жертв політичних репресій.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.