Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Старі та хворі житомирські комуністи протестували проти Бандери до втрати свідомості

Назад в СРСР Регіон: Житомирська область 11994 перегляди

Опубліковано - 13.04.2010 18:48 | Всі новини | Версія для друку

Старенькому варто про здоров`я власне подбати, а не про радянські агітки
Старенькому варто про здоров`я власне подбати, а не про радянські агітки
Кілька десятків прихильників комуністичної партії провели в Житомирі мітинг із вимогою скасування Указу екс-президента України Віктора Ющенка про присвоєння звання Героя України Степану Бандері.

Близько години з початку одинадцятої ранку під звуки радянських патріотичних пісень прихильники комуністичної ідеї говорили про необхідність негайного скасування указу Ющенка.

Учасники мітингу прийняли звернення до Президента України Віктора Януковича і керівництва Житомирської області з вимогою негайної відміни указів про визнання членів ОУН-УПА та інших подібних організацій борцями за незалежність України.

Комуністи також закликали провести святкування 65-ї річниці Перемоги під гаслами і з символікою часів Великої Вітчизняної війни.

Під час мітингу одному з його учасників стало зле, до старої людини була викликана швидка допомога, крім того, і самі учасники акції допомагали дідусеві ліками, необхідними для підтримки роботи серця.

На щастя, все обійшлося, допомога лікарів надійшла вчасно і дідусь через деякий час після закінчення акції самостійно відправився додому.

Як повідомляв Житомир.info, 18 березня депутати Житомирської обласної ради не підтримали пропозицію фракції КПУ направити звернення Президенту України Віктору Януковичу з закликом скасувати укази Президента Віктора Ющенка про присвоєння звання Героя України Степану Бандері і Роману Шухевичу.

За проголосували лише 25 депутатів з понад семидесяти, присутніх на сесії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.