Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кабмін рекомендує вишам піти на «дистанційку», а школам - на канікули

Влада 898 переглядів

Опубліковано - 13.10.2020 19:37 | Всі новини | Версія для друку

Кабмін рекомендує вишам піти на «дистанційку», а школам - на канікули
Кабмін рекомендує вишам піти на «дистанційку», а школам - на канікули
Кабінет Міністрів рекомендує закладам профтехосвіти, передвищої та вищої освіти перейти на дистанційне навчання до 15 листопада.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав під час позачергового засідання уряду.

"Закладам профтехосвіти, передвищої та вищої освіти рекомендуємо перейти на дистанційне навчання з 15 жовтня до 15 листопада", - сказав Шмигаль.

Він додав, що уряд також підтримує рекомендації закладам середньої освіти встановити канікули з 15 до 30 жовтня, після закінчення яких можливе переведення на дистанційне навчання.

"Також під час канікул відбудуться вибори, коли ми мали відправити дітей додому, оскільки працюватимуть дільничі виборчі комісії в закладах середньої освіти, і це становить значну загрозу для учнів та вчителів", - додав Шмигаль.

Як повідомлялося раніше, уряд продовжив дію адаптивного карантину до кінця цього року.

Шмигаль повідомляв, що Кабінет Міністрів внесе підготовлені Міністерством охорони здоров’я та Міністерством освіти і науки доповнення до постанови "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641", які дозволять 15 жовтня школам розпочати канікули, а вишам перейти на дистанційну форму навчання.

Увечері 12 жовтня на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийняте рішення рекомендувати закладам загальної середньої освіти встановити з 15 по 30 жовтня 2020 року канікули, у наступний період - можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання з урахуванням епідеміологічної ситуації.

Також рекомендовано закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти перейти з 15 жовтня по 15 листопада 2020 року на дистанційну форму навчання з рекомендованим виїздом студентів із гуртожитків (окрім сиріт, осіб, позбавлених батьківського піклування, здобувачів освіти з тимчасово окупованих територій, червоних карантинних зон, іноземних громадян та осіб без громадянства, здобувачів освіти, які поєднують навчання з роботою).

В Україні протягом минулої доби, 12 жовтня, виявили 5 133 випадки зараження коронавірусом, загальна їх кількість становить 270 587.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.