Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Астрологи віщують українцям новий Майдан

Свій до свого по своє 28220 переглядів

Опубліковано - 15.12.2011 11:28 | Всі новини | Версія для друку

Астрологи віщують українцям новий Майдан
Астрологи віщують українцям новий Майдан
Опозиція вийде з тіні, обурення населення досягне піку, а гривня обвалиться.

Думки астрологів розходяться по низці питань. Принаймні, одеський астролог Влад Росс переконаний, що загалом наступний рік буде кращим за пройдешній. А ось його харківська колега Олена Максимова вважає, що найгірше чекає на Україну попереду. Київський астролог Тетяна Тилло прогнозує, що у наступному році в Україні все буде дуже швидко і блискавично змінюватися, це стосуватиметься як погоди, так і політики. В одному думки астрологів збігаються: наступного року в українських владних колах відбудуться радикальні перестановки.

Загальні риси: хороші перспективи, хоча не виключена і революція

Загалом наступний рік буде сприятливим для України, вважає Влад Росс. А все завдяки тому, що Юпітер входить в знак Тільця - символ щастя, удачі, заступництва і процвітання.

«Україна, нарешті, почне підійматися. Це буде старт її графіку руху вгору на найближчі 12 років. Усе, що буде закладено у 2012 році, триватиме аж до 2024 року. Це 12-річний цикл, який може привести Україну навіть до ЄС. У 2024 році у нас є шанс не тільки стати асоційованим членом, але й увійти у Європу, завдяки цьому впливу Юпітеру», - вважає Росс.

На його думку, не випадково вплив Юпітеру, який розпочнеться навесні-влітку 2012 року, співпадає з проведенням Євро-2012. Це ознака «прориву у Європу», каже астролог.

Єдине «але» – доволі нестабільна ситуація у соціально-політичній сфері, зазначає Влад Росс. За його прогнозом, влада має змінитися, і це буде загалом для країни на краще. Не виключає він, що це відбудеться у революційний спосіб.

«Я був переконаний, що у 2011 році «арабської весни» у нас не буде, а ось у 2012 році у нас може бути все», - каже астролог.

Погоджується з колегою і Олена Максимова. «Фактично у 2012 році ми наблизимося до революційної ситуації. Не допустити її – це одна із задач влади», - вважає Максимова.

А ще, на її думку, на чемпіонаті Євро-2012 Україна заробить собі негативний імідж.

«Зрозуміло, що до України будуть прикуті погляди світової спільноти завдяки чемпіонату з футболу. Але фактично цей рік працює не стільки на покращення іміджу України, скільки на формування негативної думки. Величезна кількість спекуляцій і фінансових махінацій призведе до того, що держбюджет України не отримаємо ніякої матеріальної вигоди від проведення чемпіонату. І ця фінансова тема стане предметом обговорення міжнародної спільноти», - зазначає Максимова.

З приємного, на думку астролога – покращення показників народжуваності. Взагалі, за словами Олени Максимової, цього року саме жінки, які будуть представляти Україну на міжнародній арені, позитивно впливатимуть на імідж країни.

«Увійдуть у моду рукоділля різного роду – вишивання, в'язання, різьбярство. Народні мистецтва будуть підтримуватися на державному рівні. Це рік підтримки національної культури. Ця складова буде позитивно сприйнята на міжнародному рівні», - зазначає астролог.

Економіка: обвал гривні і економічна блокада

На думку київського астролога Тетяни Тилло, у наступному році варто очікувати великий обвал гривні через вплив негативних процесів у світовій економіці. За її словами, великому бізнесу стане складніше виживати, ніж малому і середньому.

Олена Максимова також вважає, що ситуація в економіці України погіршиться. «Я не бачу ніяких економічних плюсів, які б отримала Україна. А на тлі загальносвітової кризи ми будемо іти на дно», - каже Максимова.

Найгірше, що загрожуватиме Україні – економічна блокада, вважає астролог. З одного боку, нам буде важко виконати умови, які пропонує МВФ. З іншого – буде складно домовлятися з сусідам через напружені відносини. Тобто допомоги нам не буде звідки чекати, каже Максимова.

А ось Влад Росс оптимістично заявляє, що 2012 рік буде роком «фундаментальних становлень у фінансовому плані для нашої країни.

«Нарешті розпочнеться дуже чітке, справжнє економічне зростання. З 2012 року розпочнеться стабілізація – гривня стабілізується, все буде нормально, попри те, що зараз її тягнуть за вуха», - каже астролог.

Політика: Тимошенко випустять, перестановки у владі розпочнуться вже у лютому

Усі три опитані ТСН.ua астрологи прогнозують, що у 2012 році у владі відбудуться радикальні зміни.

«Ситуація виходитиме з-під контролю і ставатиме некерованою. Зійдуть з арени деякі крупні і великі гравці, з тіні вийде опозиція», - каже Тилло.

«Вже на початку лютого можуть відбутися конфлікти, перестановки у верхніх ешелонах влади, які примусять президента зробити перестановки в уряді. Це буде спроба вирішити проблему. Але позитивного результату ці перестановки не дадуть. Не можна сказати, що народ буде задоволений цими кроками», - зазначає Максимова.

А після виборів, наприкінці року астролог прогнозує затишшя і депресію. За її словами, люди будуть перебувати у стані, коли є бажання щось змінити, але немає можливості.

Трохи кращим буде рік для в'язня номер один – Юлії Тимошенко, каже Максимова.

«Вона може бути переведена під домашній арешт, або умовне звільнення з певними обмеженнями (приміром, заборонять займати державні посади). Їй не дадуть іти на вибори. Вона зможе голосно виступити лише у листопаді-грудні, коли вибори пройдуть. Утім, на мою думку, це навіть на краще. Адже на сьогодні їй ще не час активізуватися. Тому що, лише починаючи з 2013 року вона має реальний шанс виходити на політичну арену самостійно», - зазначає астролог.

Взаємини з сусідами: ми посваримося і з Росією, і з Європою

«Ми посваримося з найближчими сусідами. У першу чергу, з Росією. Деякі політичні кроки Росії призведуть до конфлікту, це стосуватиметься газотранспортного питання. Не буде конструктивної домовленості між головами держав. Окрім того, ми конфліктуватимемо з Європою, все іде до ізоляції України», - каже Максимова.

На її думку, спроби шукати товаришів далеко на Сході є свідченням того, що всі інші потенційні «друзі» від нас відвернулися.

«Минулого року президент дуже багато їздив за кордон, навіть у найнесподіваніші місця. У 2012 році він не їздитиме майже нікуди. Україна буде ізольована від зовнішнього світу», - прогнозує Максимова.

Погода: мокрий і неврожайний рік

Влад Росс не прогнозує ніяких катаклізмів і землетрусів. «У 2011 році я казав про землетруси, власне вони і сталися навесні 2011 року у Карпатах. Наступного року такого не буде», - стверджує астролог.

Тетяна Тилло вважає, що рік Дракону принесе Україні контрастну погоду. «Влітку очікуються рясні дощі зі зливами, які будуть заміщуватися спекою», - каже вона.

Також, на думку астролога, нас очікує рання зима. А ось Олена Максимова прогнозує вітряний і холодний рік. За її словами, варто очікувати багато дощів, опадів і ураганів.«Різкі погодні умови накладуть негативний відбиток на врожай», - каже астролог.

З приємного – кінця світу наступного року не буде, стверджують усі астрологи.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Свій до свого по своє»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.