Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російський винищувач Су-27 впав у Чорне море поблизу анексованого РФ Криму

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 2944 перегляди

Опубліковано - 26.03.2020 14:42 | Всі новини | Версія для друку

Російський винищувач Су-27 впав у Чорне море поблизу анексованого РФ Криму
Російський винищувач Су-27 впав у Чорне море поблизу анексованого РФ Криму
Пошук пілота винищувача, що впав у Чорне море поблизу анексованого Росією Криму, досі триває. Роботи ускладнюються поганою погодою.

Російський винищувач Су-27 зазнав авіакатастрофи за 50 кілометрів від Феодосії у анексованому Росією Криму та впав у Чорне море. Про це у середу, 25 березня, повідомили у міністерстві оборони Російської Федерації. "За попередніми даними, літак впав у море. Пошук льотчика у районі проведення операції утруднено складними метеоумовами", - цитує повідомлення відомства інформагентство "Інтерфакс-Україна".

Пошук у Чорному морі триває

Згідно з інформацією російського міністерства оборони, літак, що виконував плановий політ, зник з радарів приблизно о 19:10 за київським часом. А вже за хвилину було зафіксовано сигнал аварійного радіомаяка. У відомстві зазначають, що для пошуку пілота у район катастрофи спочатку були відправлені літак Ан-26 та гелікоптер Мі-8, а також протичовновий корабель російського Чорноморського флоту і цивільні судна, що перебували неподалік.

Ближче до ранку четверга, 26 березня, у пресслужбі Федерального агентства морського та річкового транспорту РФ повідомили, що спеціалістам Чорноморського флоту вдалося встановити місце, у якому спрацював аварійний маяк. Туди були відправлені гелікоптер та рятувальне судно "Спасатель Демидов" та ще шість суден.

Мілітаризація Криму

Нагадаємо, що від моменту анексії Криму у березні 2014 року, Росія, за усіма наявними даними, проводить масивну мілітаризацію півострова , що неодноразово ставало предметом засудження з боку ЄС, окремих держав та міжнародних організацій. Так комітет з політичних питань і безпеки Парламентської асамблеї ОБСЄ (ПА ОБСЄ) торік ухвалив резолюцію про мілітаризацію Москвою Криму, а також Чорного та Азовського морів. У ЄС заявляли, що мілітаризація Криму та міста Севастополя негативно вплинула на безпекову ситуацію у Чорноморському регіоні. А у НАТО перекидання з РФ до Криму винищувачів Су-27 та Су-30 називали загрозою суверенітету України та стабільності всього регіону.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.