Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Радники з безпеки РФ і США щось обговорили про Україну

Політика 3541 перегляд

Опубліковано - 26.06.2019 08:59 | Всі новини | Версія для друку

Радники з безпеки РФ і США щось обговорили про Україну
Радники з безпеки РФ і США щось обговорили про Україну
Однією з тем зустрічі Радника з національної безпеки США Джона Болтона з секретарем Ради безпеки Росії Ніколаєм Патрушевим була Україна.

Про це Болтон повідомив у Twitter.

"Ми та наші команди обговорили Україну, контроль над озброєнням, Венесуелу та інші питання. Я з нетерпінням очікую на історичну тристоронню зустріч завтра стосовно регіональної безпеки на Близькому Сході з нашим колегою з ізраїлю Мейр Бен-Шаббатом", - написав Болтон, передає Голос Америки.

Патрушев перебуває в переліку санкцій, запроваджених Америкою проти російських посадовців, через агресію Росії в Україні.

"Незвичним" назвало видання The Wall Street Journal зустріч радників з безпеки США, Ізраїлю та Росії, що відбувається в Єрусалимі і включає обговорення таких питань, як безпекова ситуація на Близькому Сході і загрози, що надходять від Ірану.

США та Ізраїль намагаються переконати Росію приєднатись до їхньої політики щодо Ірану. Зустріч в Єрусалимі відкриває можливість для Росії стати посередником між Тегераном з одного боку та США, Ізраїлем і Саудівської Аравією з іншого. Зокрема, існують сподівання, що Росія може переконати президента Сирії Башара аль-Асада обмежити присутність Ірану в Сирії, зазначає видання.

Для того, щоб повернути Іран до столу переговорів, США розглядають можливість застосування нових санкцій та інших засобів впливу, заявив Болтон у вівторок.

"Вони або зрозуміють точку зору, або ... ми просто ще посилимо кампанію максимального впливу", - заявив Болтон, спілкуючись з пресою в Єрусалимі, повідомляє Reuters. "Гадаю, комбінація санкцій та іншого тиску поверне Іран до столу".

Напруга в регіоні зросла після повідомлень про те, що Іран збив американський безпілотник в небі над міжнародними водами. Розвідувальні служби США звинуватили Іран у збитті, і в Тегерані визнали, що застосували ракету над протокою Гормуз і збили розвідувальний безпілотник Global Hawk. У відповідь на збиття, Трамп схвалив, але потім скасував удар по Ірану.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.