Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Найдорожчий в світі лохотрон - українські вибори

Вибори-2010 24075 переглядів

Опубліковано - 21.11.2010 16:40 | Всі новини | Версія для друку

Найдорожчий в світі лохотрон - українські вибори
Найдорожчий в світі лохотрон - українські вибори
Ціна українських виборів стає в десятки і сотні разів вище, ніж у розвинених країнах. Це є наслідком доступу до необмежених ресурсів і мінімуму відповідальності влади.

Так, виявляється, що одна з найсильніших за останнє десятиліття битв між республіканцями і демократами призвела до кардинальних реформ в США. У підсумку, на найдорожчі вибори в історії найбагатшої країни світу витрачено 4 млрд доларів. Проте Україна, з населенням в шість разів менше американського і ВВП нижче в 120 разів, витрачає на вибори не набагато менше.

Передвиборчі перегони в Україні стають одними з найбільш витратних в світі. Під час рекордної за обсягом витрат президентської кампанії - 2010, за оцінками Комітету виборців України, претенденти на пост глави держави витратили в цілому близько 850 млн доларів.

Даних про те, скільки грошей пішло на останні вибори до місцевих органів влади 31 жовтня, поки немає, але експерти одноголосно заявляють, що мова йде про сотні мільйонів доларів. Президентські і парламентські кампанії в Україні за обсягом витрат уже в десятки разів перевершують вибори в Німеччині, Франції та Великобританії.

Перерахувавши ж співвідношення бюджету виборів до розміру ВВП в десяти країнах, виявилося, що вибори обходяться України в сотні разів дорожче, ніж розвиненим країнам.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.