Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Учений намагається довести, що всі жінки таки відьми

Чудасії і дивацтва 20497 переглядів

Опубліковано - 25.11.2010 01:31 | Всі новини | Версія для друку

Всі жінки - відьми?
Всі жінки - відьми?
Дослідження показали, що жінки можуть пророкувати майбутнє і моделювати ситуацію в найближчому майбутньому.

Більшість людей володіють надприродними здібностями, особливо жінки. Такі дані отримав професор Деріл Бем з Корнельського університету в штаті Нью-Йорк, який провів дев'ять різних експериментів за участю понад 1000 добровольців, повідомляє ТСН.

Результати виявилися неймовірними, в 99% випадків випробовувані проявили надприродні здібності. Причому кращий результат показали дами.

Люди можуть мати реальні можливості пророкувати майбутнє і впливати на події до їхнього виникнення, стверджує вчений. В одному з експериментів студенти отримали список слів, які вони потім згадували. Волонтери навіть вказали ті слова, які, ще не були внесені.

В іншому досліді добровольцям були показані зображення на екрані комп'ютера, закриті шторами, і вони повинні були виявити приховані еротичні фотографії. У результаті майже всі дівчата та хлопці вибрали правильний варіант. Експерт вважає, що це не простий збіг, а вказує на психічні сили людей.

Проте психолог, опонент Деріла, доктор-психолог Йоахім Крюгер упевнений, що підсумки дослідницької роботи його колеги більше схожі на містифікацію, тому їм не можна довіряти.

Але наукові дослідження в області паранормальних явищ серед людей слід продовжити, щоб або спростувати цю думку, або його підтвердити. Не дотримано багато умов і не враховано ще більшу кількість факторів, які можуть вказувати на такі дані.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.