Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні – перший день року “жіночого успіху”

Календар 20503 перегляди

Опубліковано - 21.03.2011 15:26 | Всі новини | Версія для друку

Трипільська Венера
Трипільська Венера
У день весняного рівнодення енергетика відновлення і росту допоможе розпочати новий етап життя, а наступний рік буде вдалим для пошуків особистого щастя.

21 березня 2011 року за старослов'янським календарем настає рік Венери. Це насамперед жіночий рік, особливо він сприяє тим, хто бажає знайти щастя в особистому житті, пише “Експрес”

День весняного рівнодення – це початок нового сезону, своєрідна точка відліку, сприятливий момент для того, щоб розпочати нове життя. Енергетики радять: якщо ви хочете щось змінити у своєму житті, 21 березня може дуже допомогти "перегорнути сторінку" і залишити в минулому те, що вам заважає. Це сприятливий момент для того, щоб розпочинати новий бізнес або стосунки, братися за навчання або розлучатися з поганою звичкою.

Новий же рік пройде під заступництвом Червоної Венери. За словами астрологів, особливо у цей рік поталанить Вагам і Тільцям. Взагалі ж рік Венери сприятиме усім жінкам, багато з яких зможуть знайти своє особисте щастя.

"В основі старослов'янського календаря – небесні світила та їхнє значення для життя і побуту людей. Головним божеством, звичайно ж, стало Сонце. Далі йде група планет, серед яких Марс, Меркурій, Юпітер, Місяць, Венера і Сатурн. Кожне з цих небесних тіл символізує не лише зірковий знак, а й певні закономірності людського життя. Причому наші давні предки ідентифікували роки не за цифровими значеннями, як ми зараз, а за поєднанням планети і кольору", - розповів історик Максим Берест.

Наступні роки пройдуть під заступництвом таки планет:

Венера (2011) - забарвлює ауру своїх років прагненням до прекрасного, ліричними почуттями, творчістю в мистецтві та науці.

Сатурн (2012) - забезпечує стабільність, помірність, розумні обмеження і певний консерватизм.

Сонце (2013) - наповнює свої роки (вони часто стають переломними) високою активністю, енергією дії, натхненням.

Марс (2014) - дарує своїм рокам енергію творення, згуртованість і здатність зберегти і захистити набуте.

Меркурій (2015) - уособлює енергію руху, пізнання, інтелект, прагнення до незвіданого.

Юпітер (2016) - наділяє життєвою мудрістю, розважливістю, піклується про добробут.

Місяць (2017) - привносить в свої роки емоційність, мрійливість, сприяє набуттю гармонії.

Усі планети супроводжуються ще й певним символом колірної гами. Ось як "пофарбовані" найближчі роки:

2011 – червоний: символізує рішучість, концентрацію енергії дії, стрімкість і агресивність.

2012 - помаранчевий, визначає високу духовність, шляхетність намірів, помірність і терпимість.

2013 - жовтий, надає оптимізму, активності, сили духу.

2014 - зелений, визначає наполегливість у досягненні мети.

2015 - блакитний, наповнює людину мрійливістю, поступливістю, прагненням до мрії.

2016 - синій, дихає силою, спокоєм, відчуттям комфорту тіла і душі.

2017 - фіолетовий, народжує певну емоційну замкнутість і творчу напруженість.
А за авестійським календарем, рік що наступив - рік Сороки, нагадує “Україна молода”. Тотем Сороки — покровитель 2011 року згідно з авестійським 32–річним календарем. Тому народжені в 1947 та 1979 роках зможуть уповні реалізувати свої задуми. Фаворити нинішнього року вміють користуватися інтуїцією у поєднанні з талантом прораховувати багаторівневі комбінації. Саме вони зможуть вчасно вихопити справжній діамант з купи лайна, яке оточує нас сьогодні в політиці й економіці, щоб зберегти його для наступних поколінь. Гострі на язик Сороки здатні при цьому зберігати в таємниці як власні, так і чужі секрети. Зате кожне кинуте ними слово — не випадкове, варто завжди прислухатися до їхньої думки.

Антипод Сороки — вайлуватий боягузливий Кріт, спроможний діяти подалі від світла, в тіні, тільки на рівні підкилимних інтриг. Саме від людей із такими рисами варто дистанціюватися. А нинішній рік надасть можливість кмітливим Сорокам відкрити і оприлюднити всі підлі Кротячі підступи. Характерні риси небайдужих до дорогого хутра Кротів — зажерливість, недорікувата балакучість, схильність до розбовкування секретної інформації.

Фортуна ж буде прихильна до людей, котрі сміливо пропонують і втілюють новаторські рішення, якими б фантастичними і дивними вони не здавалися на перший погляд. Якщо не вдасться реалізувати задумане з першого разу, амбіційна Сорока не впадає у відчай, а одразу кидається в нову атаку. Навіть коли справи підуть не так, як задумувалося, вона не дасть скептикам жодного шансу на іронію, підлаштувавшись під нові обставини і всім своїм виглядом демонструючи: саме на такий проміжний результат усе й було розраховано!

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Календар»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.