Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Приклад Алчевська надихнув віце-прем'єра

Добробут 9414 переглядів

Опубліковано - 2.11.2006 22:27 | Всі новини | Версія для друку

Приклад Алчевська надихнув віце-прем'єра
Приклад Алчевська надихнув віце-прем'єра
Відтепер українці не можуть встановлювати автономне опалення у своїх квартирах.

За словами віце-прем’єра Володимира Рибака, немає законодавчої бази та висновків СЕС, що регулювали б самостійне обігрівання в оселях.

Тож індивідуальні котли можуть створювати надзвичайні ситуації, шкодити здоров’ю сусідів та перенавантажувати системи газопостачання житлових будинків.

Урядовець зазначив, що встановлення автономного опалення в Україні відбувається хаотично і здебільшого за хабарі. Тож поки фахівці не розберуться у ситуації, його тимчасово припинять.

Володимир Рибак, віце-прем’єр України: “Завтра люди отруяться, завтра станеться вибух – і усі будуть ні при чому. Такого нормативу немає. Тому я ухвалив рішення створити міжвідочу комісію. І я визначив двомісячний темін, щоб ми напрацювали, і це хаотичне встановлення котлів у помешканнях призупинити”.

Від “Аратти”: “компетентність” проффесіоналів вражає. Адже, для встановлення індивідуальних опалювальних приладів, як газових, так й електричних, вже існує ретельно пророблена нормативна база. Вона, до речі, стосується й безпеки експлуатації. Може для пана Рибака це й новина, але жоден такий прилад не може бути введений в експлуатацію без відповідного дозволу газоексплуатаційної організації. Якщо цього не станеться - інспекції, які періодично перевіряють стан побутового газового обладнання - просто відключать споживача. Та, напевно, справа не у приладах, а в інтересах. При чому не громадян, а судячи із усього, конкретного пана Рибака. Бо ж його попередник, в уряді Єханурова, наполягав на тому, що тільки перехід на індивідуальне опалення квартир і зекономить газ, і убезпечить громадян від алчевського синдрому. Проте, звичайно, комунгоспу красти стане важче.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.